Neelix
Image default
Zakelijke dienstverlening

Online DISC training en kledingadvies

Hoe vasthoudend ben jij met DISC?

Je niet van de wijs laten brengen en je doel halen of idee uitvoeren. Niet snel opgeven. Hoe verhoudt deze eigenschap tot de verschillende DISC Stijlen? D-stijl Als deze stijl echt iets wil, ervan overtuigd is dat dat de juiste manier is, dan zal deze stijl daar heel erg aan vasthouden. Niet vanaf te brengen. Ook als dat weerstand brengt. Totdat er een betere kans voordoet. Laat het dan ook weer net zo ‘hard’ los. I-stijl Zal vooral proberen vast te houden door anderen ervan te blijven overtuigen en te beïnvloeden. Als dat grote weerstand oplevert of afwijzing, dan kan deze stijl wel vrij snel opgeven. Was waarschijnlijk al wel toe aan iets anders, begon te vervelen… S-stijl In eerste instantie zal deze stijl ‘de goede vrede willen bewaren’. Vanuit deze natuurlijke eigenschap niet super vasthoudend. Maar… als deze stijl echt ergens door wordt geraakt dan kan deze stijl zich erin vastbijten als geen ander. Dan de vasthoudendste stijl van allemaal! C-stijl Als, en pas als, deze stijl ergens aan begint, dan is daar heel goed over nagedacht. Laat zich dan ook niet meer gemakkelijk van de wijs brengen. En helemaal niet wanneer hij of zij in twijfel wordt getrokken. Zal er dan alles aan doen om gelijk te bewijzen. Wat is je natuurlijke manier van doen?

Hoe kom je aan meer kennis over de kleuren van DISC?

DISC werkt met kleuren en zoals je weet werkt dat makkelijk voor het menselijk brein. Kleuren zijn nou eenmaal makkelijk te onthouden. Om snel bekend te raken met de kleuren van DISC kun je een DISC training volgen. Een online DISC training leent zich perfect zonder al te veel ‘waste’ in reistijd meer kennis op toen over hoe vasthoudend jij zelf bijvoorbeeld bent

Online DISC training; hoe vasthoudend ben ik?

Tijdens de online disc training die gevolgd heb, werd me al snel duidelijk dat ik niet zo heel vasthoudend ben. Afgezet tegen de andere DISC typen, zoals rood en blauw, ben ik redelijk makkelijk van mijn stuk te brengen. Dat schijnt nu eenmaal een kenmerk te zijn van het gele, interactieve type. Ook leerde ik tijdens de online DISc training hoe je om kunt gaan met mensen die wel heel vasthoudend zijn. Het komt erop neer dat je ze de ruimte moeten geven om zelf tot andere inzichten te komen. De online disc training was voor mij daarmee heel waardevol! Disc verteld veel over het innerlijk. Tevens kregen we enkele tips en uitleg over je jouw uitstraling in lijn kunt brengen met je persoonlijkheid; we kregen er een online kledingadvies bij!

Met een online kledingadvies meer in balans

Kleuren en stijlen bij kleding bepalen of je innerlijk en uiterlijk congruent zijn met elkaar. Er is echter geen verband tussen de DISC kleuren en de kledingkleuren die je uiterlijk versterken. Het online kledingadvies is erop gericht om het beste uit je jezelf te halen en daar was de DISC training ook op gericht. Dus dat matchte hartstikke goed en het online kledingadvies was dan ook een mooie aanvulling op alles dat wat we die dag geleerd hebben. Een echte aanrader!

https://style-by-yvs.nl/lifestyle-by-yvs/