Neelix
Image default
Zakelijke dienstverlening

Muurplinten worden steeds uitgebreider en makkelijker.

Ga je een ruimte in huis verbouwen? Denk aan de afwerking in de vorm van plinten

Staat er binnenkort een renovatie van je woning op planning? Dan is het belangrijk dat je van tevoren een goed stappenplan uit hebt gewerkt. Zodra de afwerking steeds dichterbij komt, is het belangrijk om kritisch te zijn naar de puntjes op de i. Ga je een ruimte in huis verbouwen? Denk aan de afwerking in de vorm van muurplinten.

Een plint is in verschillende soorten stijlen te verkrijgen

Het maakt niet uit of je een statische woning uit de jaren ’30 hebt of een nieuwbouwwoning. Een lijst is in verschillende soorten stijlen te verkrijgen. Hierdoor benadruk je net even wat beter de sfeer van de woning en de lijsten zijn ook nog een in verschillende kleuren te bestellen. Heb je op dit moment al een bepaalde voorkeur? Neem gerust eens een kijkje online en bekijk wat voor soort stijl het beste tot zijn recht gaat komen bij jou in het interieur.  

De muurplinten zijn altijd erg makkelijk te bevestigen aan de muur

Gelukkig is het bevestigen van de lijsten niet de meest lastige klus om uit te voeren in huis. De muurplinten zijn altijd erg makkelijk te bevestigen aan de muur. Zorg echter wel altijd voor een vakkundige afwerking door de lijsten mooi op te schuren en te voorzien van een fraaie lak. Hierdoor weet je zeker dat de ruimte er fantastisch uit komt te zien tijdens het afwerken. 

Zorg er altijd voor dat je de lijsten van hout aanbrengt na een behang

Tip! Zorg er altijd voor dat je de lijsten van hout aanbrengt na een behang. Een behang met patroon zorgt bijvoorbeeld voor een erg mooi contrast en is ook nog eens erg goed te combineren met verschillende kleuren verf. Start je binnenkort aan deze erg leuke klus bij jou in huis?