Neelix
Image default
Zakelijke dienstverlening

Automatiseer bedrijfsprocessen met een ERP systeem

Door het implementeren van een ERP systeem in jouw bedrijf, zullen vele bedrijfsmatige processen volledig geautomatiseerd worden. De implementatie van een ERP systeem brengt daarom ook verschillende voordelen met zich mee, omdat alles wordt gerealiseerd vanuit één systeem. Dit scheelt het gebruik van tientallen programma’s om diverse taken uit te voeren. Wat resulteert in tijd- en kostenbesparing én natuurlijk meer overzicht zodat er doelmatiger gewerkt kan worden. Dit zijn de verschillende bedrijfsfuncties/branches waarbij ERP-software ondersteuning biedt:

Groothandels

Voortaan heb je altijd zicht op je voorraden, bestellingen en retouren. De ERP software fungeert als dé informatiebron van jouw webshop. De fysieke goederenstroom gaat vervolgens volledig automatisch, dus je logistieke proces is optimaal.
– Bespaar de nodige kosten met software voor slim voorraadbeheer
– Alle logistieke processen worden gestroomlijnd
– Werk met een vaste centrale database
– Profiteer van diverse rapportages en ontvang automatische signalering

Project management

Krijg dankzij het ERP-systeem altijd inzicht in je projectvoortgang en urenregistratie. Van de verkoop tot de facturatie. Je bent sowieso verzekerd van correcte facturatie van alle geregistreerde uren. Zo ontstaat er veel meer inzicht en is je bedrijf helemaal klaar voor de toekomst.
– Krijg meer grip op budgetten
– Urenregistratie is toegankelijk via web of app
– Verstuur snel correcte facturen naar je klanten
– Krijg snel inzicht in alle projecten en de planning

Productiebedrijven

Met het ERP-systeem zet je de eerste stap richting de ‘slimme’ fabriek van de toekomst. Met de software voor productiebedrijven zet je productiemiddelen volledig effectief in en optimaliseer je op een gemakkelijke manier verschillende voorraadniveaus. Dankzij overzichtelijke rapportages en automatische signalering hou je de controle en bespaar je kosten.
– Bespaar kosten met software voor slim voorraadbeheer
– Stroomlijn je volledige productieproces
– Optimaliseer alle voorraadniveaus met Material Requirements Planning (MRP)
– Profiteer van diverse  rapportages en automatische signalering

Bouw

Krijg met het ERP-systeem in de bouw volledige ondersteuning – van acquisitie tot beheer. Je hebt altijd en overal inzicht in alle projecten, financiën en servicewerkzaamheden. Dit is ontwikkeld samen met de bouw- en installatiebranche.
– Eenvoudig calculaties en offertes maken
– Overzicht op inkoop- en materiaalbeheer
– Verschillende uitgebreide analyses beschikbaar

Krijg weer grip op je bedrijf en de daarbij behorende bedrijfsprocessen.

Kies daarom voor Exact, het bewezen ERP systeem met financiële administratie geïntegreerd met branche specifieke oplossingen voor de groothandel en logistiek, dienstverlenende organisaties, productie en bouw. Heb je hulp nodig bij het vinden van het juiste ERP-software systeem? Bekijk welke Exact partner het beste bij jouw bedrijf past.

 

https://www.axians.nl/erp-software/exact-partner/