Neelix
Image default
Zakelijke dienstverlening

Alles over meubilair, verkeerstechniek en wegbebakening

Erdi voor meubilair, verkeerstechniek en wegbebakening

 

Erdi is ruim zeventig jaar geleden begonnen als familiebedrijf. Het bedrijf heeft al veel producten verkocht en diensten geleverd voor veel projecten. Erdi ontwikkelt meubilair voor op straat en is ook producent van wegbebakening en verkeerstechniek. Het bedrijf is haast onmisbaar en blijft zich constant ontwikkelen. Met hun meubilair zorgen ze ervoor dat de straat er mooi aangekleed uitziet en dat mensen kunnen profiteren van comfort. Erdi Verkeerstechniek is een specialist op het gebied van techniek die nodig is om het verkeer veiliger te maken en voetgangersgebieden en rijbanen goed van elkaar te scheiden. Daarnaast gaat het bedrijf ook steeds weer op zoek naar verschillende mobiliteitsoplossingen.

 

Het is niet mogelijk om deel te nemen aan het verkeer wanneer er geen verkeersborden zijn geplaatst. Erdi levert verschillende soorten wegbebakening. Zo kun je denken aan verkeersborden en verkeerszuilen, maar ook aan portalen, afzetmateriaal en snelheidsdisplays. Daarnaast zorgt het bedrijf ook voor de juiste plaatsing van RVV-verkeersborden. Straatnaamborden worden door hen op duidelijke en overzichtelijke plaatsen bevestigd en daarnaast is het zelfs mogelijk om Erdi opdracht te geven om een gepersonaliseerd bord te maken. De mogelijkheden bij Erdi zijn erg divers.

 

Fietspadpalen

Er is een grote druk op fietspaden, en dit betekent dat er moet worden gezocht naar oplossingen. Erdi heeft een serie Fietsflex palen   op de markt gebracht. Dit zijn flexibele fietspadpalen die de kans op letsel verkleinen wanneer je ertegenaan botst. De palen zijn uitneembaar en zijn voorzien van een stalen onderstuk. Dit zorgt ervoor dat auto’s ontmoedigt worden om tegen de paal aan te rijden. Dit heeft weer als resultaat dat de fietspaden veiliger worden.

 

Bloembakken

Om de straat op een mooie manier aan te kleden, heeft Erdi een prachtige collectie Straatmeubilair bloembakken op de markt gebracht. Deze zijn gemaakt van uitstekende kwaliteit en zijn te verkrijgen in verschillende soorten en maten, zodat ze goed bij het straatbeeld passen.

 

(Straat)meubilair

Straatmeubilair is niet weg te denken. Een straat zonder meubilair is alleen maar kaal en saai. Er zijn allerlei praktische zaken die je absoluut niet mag missen in het straatbeeld. Denk hierbij aan prullenbakken en parkeerautomaten, groenvoorziening en banken. De gemeente is verantwoordelijk voor het meubilair en een gespecialiseerd bedrijf als Erdi produceert het.

 

Ben je nieuwsgierig naar de diensten van Erdi? Kijk dan snel op hun website