Neelix
Image default
Zakelijke dienstverlening

Eenvoudig transport met deze expediteur in Nederland

Cargoplot is hét bedrijf dat je nodig hebt als jij jaarlijks veel goederen importeert uit landen zoals India en China. Dit bedrijf bemiddelt als het ware tussen jou als opdrachtgever en tussen de expediteur. Zij hebben een breed netwerk expediteuren waardoor ze altijd de goede expediteur in Nederland vinden voor jouw logistieke operatie. Wil jij jouw vracht via de lucht laten komen? Of heb je liever lagere tarieven en ga je voor een Full Container Load of Less Container Load via schepen? Het is allemaal mogelijk. Vertel jouw wensen aan Cargoplot en zij gaan direct voor je aan de slag om de beste expediteur in Nederland te vinden die jouw opdracht met succes uitvoert.

Onbezorgd goederen importeren

Zit jij vaak met je handen in het haar als het aankomt op al het administratieve werk dat komt kijken bij het importeren van goederen? Jaarlijks worden de regels aangescherpt en daarom is het belangrijk dat je altijd de juiste papieren bij de hand hebt. Dit houdt in dat je moet zorgen voor douanepapieren, invoerrechten moet betalen enzovoorts. Als je vaak goederen importeert, zal dit je jaarlijks veel tijd kosten om alles in orde te maken en bij te houden waar jouw goederen zich op dat moment bevinden. Gelukkig is dat verleden tijd als je in zee gaat met Cargoplot. Zij regelen voor jou de beste expediteur in Nederland die alles op orde heeft. Jij betaalt netjes de kosten en verder hoef je je nergens mee bezig te houden. Voor je het weet heb jij jouw geïmporteerde goederen uit India in huis!

Bespaar tijd en geld

Bij Cargoplot staat efficiëntie bovenaan. Zij kijken altijd wat voor jou de handigste en voordeligste optie is. Jij maakt een opdracht aan waarin jouw wensen naar boven komen en zij graven in hun netwerk. Via het handige platform blijf je altijd op de hoogte van jouw zending. Wil jij dit ook? Neem dan nu contact op met Cargoplot en zij regelen voor jou de beste expediteur in Nederland!

https://www.cargoplot.com/nl