Neelix
Image default
Zakelijke dienstverlening

afspraken voor schoonmakenbedrijven

Een schoon en fris bedrijf

Ben jij de trotse bezitter van een eigen bedrijf? Dat is een mooi bezit en reden om trots op te zijn. Je hebt ongetwijfeld veel tijd gestopt in het opbouwen van de onderneming en het klantenbestand. En dan is er waarschijnlijk ook nog een gebouw waar je in gevestigd zit met je bedrijf. Want als je bijvoorbeeld iets fabriceert dan heb je wel een ruimte nodig waar je machines kunt stallen en waar je de gemaakte producten kunt opslaan.

Waar gewerkt wordt, zijn werknemers. Heb je in je bedrijfspand facilitaire voorzieningen zoals toiletten, een omkleedruimte en een kantine, dan wil je graag dat deze er altijd netjes bij liggen. Voor het schoon houden van deze ruimtes kun je een schoonmaakbedrijf inhuren.

Professioneel schoonmaakbedrijf

Als je kiest voor een schoonmaakbedrijf, dan wil je natuurlijk een professionele partij die weet waar ze mee bezig zijn. Hiervoor hebben we een goede tip. Namelijk Alcmaria schoonmaak. Dit is een schoonmaakbedrijf met de nodige ervaring. Bovendien hebben ze vakkundige werknemers en professionele schoonmaakapparaten en schoonmaak middelen.

Schoonmaakbedrijf voor Purmerend

Als je nou bijvoorbeeld gevestigd zit in Purmerend, dan is Alcmaria schoonmaak ideaal om in te huren voor jouw schoonmaakactiviteiten. Alcmaria zit in de buurt en kan zodoende snel schakelen, ook als er spoed klussen zijn op het gebied van schoonmaak. Hierbij kun je ook denken aan plotselinge lekkages aan machines. Er kan water lekken, maar ook olie. En olie op de werkvloer, dat wil je natuurlijk helemaal niet.

Met Alcmaria kun je flexibel afspraken maken. Wil je dat er elke donderdag schoongemaakt wordt? Of wil je juist dat er elke werkdag schoongemaakt wordt? Alles is te overleggen met Alcmaria.

CAO afspraken in de schoonmaakbranche

In de schoonmaakwereld gelden ook CAO afspraken. Ben je werknemer in de schoonmaakwereld, dan kun je CAO afspraken raadplegen via ras.nl. Op ras.nl vindt je bovendien opleidingen en cursussen die je als werknemer verder kunnen helpen in je carrière.

purmOp de website van ras vindt je bovendien veel informatie met betrekking tot Arbo regels. Dit geeft een handig handvat voor werknemers om met de werkplek bezig te gaan. Hoe maak je de werkplek echt veilig voor je werknemers zodat de kans op ongelukken wordt terug.gebracht. Als je dit weet te realiseren zal automatisch ook het ziekteverzuim terug lopen. En dat is wel zo prettig natuurlijk.