Neelix
Image default
Zakelijke dienstverlening

Hier vindt u voorzetapparatuur voor heftrucks van het merk Durwen

Het vinden van voorzetapparatuur voor de heftrucks van uw bedrijf kan een uitdaging zijn. Aangezien deze onderdelen erg belangrijk zijn, moeten deze van hoge kwaliteit zijn. Gelukkig kunt u voor de beste voorzetapparatuur terecht bij Durwen Benelux. Dit bedrijf is gelegen in Drunen, een dorp in de buurt van ’s-Hertogenbosch. De voorzetapparatuur die wordt aangeboden is van het merk Durwen. En aangezien dat merk al meer dan 70 jaar bestaat en meer dan 50 jaar voorzetapparatuur aanbiedt, heeft het een ruime ervaring.

Wat biedt het bedrijf?

Bij Durwen Benelux kunt u terecht voor alle voorzetapparatuur die u zich maar kunt wensen. Denk aan telescopische vorken en meervoudige pallethandlers. Maar er worden niet alleen producten aangeboden, namelijk ook cursussen. Dit is erg fijn voor uw monteurs, maar ook voor de leveranciers. Zo wordt er een zogenaamde salestraining aangeboden, waarin uw leveranciers alles leren over de verkoop van de producten. Uw medewerkers worden klaargestoomd om de producten op een zo goed en overtuigend mogelijke manier te presenteren en te verkopen.

Kopen of huren?

De producten van het bedrijf uit Drunen worden zowel te koop als te huur aangeboden. Als u slechts tijdelijk gebruik wilt maken van een product, is het aan te raden om deze te huren. Op deze manier krijgt u niet te maken met zaken als afschrijving, onderhoud en opslag. Let op: het kan zijn dat niet alle producten uit het assortiment te huur zijn. Dit aanbod wisselt regelmatig. Om zeker te weten dat uw product te huur is, moet u even contact opnemen met het bedrijf. Dit kunt u het beste telefonisch doen.

Onderhoudsvriendelijk

De producten van het bedrijf hebben weinig onderhoud nodig. Dit komt onder andere door het feit dat er weinig onderdelen worden gebruikt, terwijl deze wel allemaal van een hoge kwaliteit zijn. Als er toch iets mis is met een product, kunt u contact opnemen met het bedrijf en wordt het voor u gerepareerd.

https://www.durwenbenelux.com/