Neelix
Image default
Dieren

Een dierenpension nabij Chaam waar u uw huisdier uitstekende verzorging krijgt

Heeft uw hond of kat een goed onderkomen nodig terwijl u afwezig bent? Of u nu voor langere tijd op vakantie gaat of regelmatig enkele uren opvang nodig heeft, uw hond of kat is in goede handen bij Dierenpension de Wildert. Dit ruim opgezette dierenpension ligt in de weilanden rondom Chaam en is gemakkelijk te bereiken vanuit Breda. De ervaren eigenaars dragen er zorg voor dat uw huisdier de aandacht en verzorging krijgt die hij of zij nodig heeft. Dit dierenpension nabij Chaam houdt zich aan de richtlijnen van het DiBeVo, een brancheorganisatie die zich inzet voor het welzijn van huisdieren.

Een comfortabel verblijf in het dierenpension

Voordat u uw huisdier in een pension plaatst, wilt u natuurlijk zeker weten dat uw dier een comfortabel plaatsje krijgt. Bij het dierenpension dicht bij Chaam verblijven de huisdieren in verwarmde binnenruimtes. Honden krijgen alle kans om buiten rond te rennen en zich uit te leven. Bij slecht weer is er ook binnen ruimte waar ze kunnen spelen. Voor een kat is het erg belangrijk om in een vertrouwde omgeving te leven. Om deze reden zijn de kattenverblijven ingericht als woonkamers, met allerlei hoekjes waar uw kat kan ontspannen. De katten krijgen hun voer in een aparte ruimte.

Maak gebruik van de handige extra services

Dierenpension de Wildert biedt allerlei services aan die het u makkelijk maken. Zo kunt u tegen een kleine vergoeding uw huisdier thuis laten afhalen en ook weer thuis terug laten brengen. Bovendien kunt u een afspraak maken voor een wasbeurt voor uw hond en wordt getrimd bij de trimsalon die aan het pension is verbonden. Uw kat of hond kan bij het dierenpension een chip krijgen tegen een scherp tarief. Voor extra informatie over de opvang van uw huisdier en de extra services kunt u altijd contact opnemen met dit dierenpension in de buurt van Chaam.