Neelix
Image default
Zakelijke dienstverlening

De voordelen van arbeidsdeskundig onderzoek

Een arbeidsdeskundig onderzoek is een onderzoek wat ervoor zorgt dat er antwoorden komen op veel vragen, het gaat door middel van het bezoek van een bedrijfsarts die met de werknemers het gesprek aangaat. De vragen die Adxpert stelt hebben allemaal betrekking op personeelszaken, zo kan het bijvoorbeeld zo zijn dat een medewerker zich niet doorontwikkeld of het gevoel heeft dat er dingen niet op de juiste manier gebeuren, dit kan zijn persoonlijk, maar ook voor de hele organisatie. Iemand kan het gevoel hebben niet op zijn plek te zitten, tijdens een arbeidsdeskundig onderzoek wordt gekeken of er misschien een andere, betere werkplek is voor de desbetreffende medewerker. Er zijn altijd heel veel verschillende mogelijkheden, omdat de problemen uiteenlopend zijn, de grootte van de organisatie of het probleem verschilt altijd, hierom is de medewerker van Adxpert in ieder soort bedrijf thuis en klaar om problemen op te lossen.

Hoe gaat een arbeidsdeskundig onderzoek in zijn werk?

Het mooie aan een arbeidsdeskundig onderzoek van Adxpert is dat het niet lang duurt om een resultaat te behalen, zo is er na vijf werkdagen al een rapport klaar vol met aanbevelingen waar u als bedrijf mee aan de slag kunt. Dit is bovendien iets waar Adxpert zich in in onderscheidt ten opzichte van de concurrenten, een gemiddeld arbeidsdeskundig onderzoek duurt al snel drie weken. Naast de handelingssnelheid blinkt Adxpert ook uit in de secure manier van werken, hierom worden kleine details niet over het hoofd gezien en wordt de kern van het probleem altijd behandeld en ligt de focus niet op het verkeerde.

Meer informatie nodig?

Als je behoefte hebt aan meer informatie over een arbeidsdeskundig onderzoek dan adviseer ik u om de website van Adxpert te bezoeken. Hier is heel veel informatie te vinden over met wat voor soort problemen u bij hen terecht kan en hoe een arbeidsdeskundig onderzoek nu precies in zijn werk gaat. Bovendien zijn de contactgegevens van medewerkers hier te vinden, zo kunt u een afspraak maken met een medewerker om te bekijken wat mogelijk is voor uw bedrijf. Telefonisch is Adxpert tijdens kantooruren bereikbaar.