Neelix
Image default
Beauty en verzorging

Voor die verouderde ogen is een ooglidcorrectie essentieel!

U kent het wel, ’s ochtends staat u weer voor de spiegel en u schrikt van de schijnbaar nieuwe rimpels die ineens rondom uw ogen te zien zijn, dit probleem lossen we eenvoudig voor u op met een ooglidcorrectie. Niemand wil er graag ouder uitzien, maar toch zijn die rimpels rondom uw ogen ieder jaar weer ietsjes prominenter dan de voorgaande jaren. Ooglidcorrecties zijn hiervoor dé oplossing om er weer jonger uit te zien. Wij bij Ooglift geven u specialistische en vakkundige hulp in het behandelen van uw ogen. Klik hier voor de website van Ooglift.

Waarom bij ons een ooglidcorrectie?

Ooglift is een van de weinige klinieken die zich volledig focust op cosmetische oogchirurgie, zoals een ooglidcorrectie. Doordat wij zo gespecialiseerd zijn in het vak kunnen we u gegarandeerd de beste, snelste en meest vakkundige behandeling aanbieden. Wij zorgen ervoor dat onze ooglidcorrecties een natuurlijk resultaat opleveren. Het natuurlijk resultaat van onze ooglidcorrectie levert u een jonger gezicht op waarvan uw kennissen en naasten zullen denken dat ze met uw jongere zelf aan het spreken zijn! In totaal hebben we inmiddels al meer dan 11000 behandelingen achter de rug! Hierdoor bent u verzekerd van een behandeling die wordt uitgevoerd door ervaren specialisten die weten wat ze moeten doen om u er weer jong uit te laten zien. Mocht u het toch nog eng vinden staan wij na uw ooglidcorrectie voor u klaar met een 24-uurs hulplijn, hoewel complicaties bijna niet voorkomen bij ons. Wij zijn goed te bereiken vanuit alle hoeken van Nederland met allerlei vormen van vervoer. De bus, de auto of de trein, hiermee kunt u eenvoudig naar ons vervoerd worden. Ook zijn wij door onze specialisatie in staat om u de goedkoopste ooglidcorrectie aan te kunnen bieden, zo goed is onze kliniek!

Dr. R.A. Geerling

Voor ons werkt Dr. R.A. Geerling, oogarts en oogchirurg. Dr. R.A. Geerling is de meest ervaren chirurg op het gebied van ooglidcorrecties. Hij voert jaarlijks zo’n 2000 ooglidcorrecties uit, wat heeft geresulteerd in 2000 tevreden cliënten per jaar. Dr. R.A. Geerling geeft u uw eerste vrijblijvende consult waardoor u optimaal geïnformeerd bent voordat u de beslissing neemt om een ooglidcorrectie te nemen.