Neelix
Image default
Sport

Grote opslagruimte in Zoetermeer huren

Ben jij op zoek naar een grotere opslagruimte in Zoetermeer? Dan kun je eens een kijkje nemen op de website van Opslagman. Bij Opslagman kun je namelijk kiezen uit opslagruimtes van verschillende afmetingen, deze variëren van 6 vierkante meter tot wel 33 vierkante meter! Zo flexibel als de maten, is Opslagman ook in het wisselen van ruimte. Kies je namelijk de verkeerde ruimte en wil je toch terugschalen naar en kleinere ruimte of juist opschalen ene en grotere ruimte huren. Dan kan dat gratis! 

Opslagruimte Zoetermeer vinden

Een opslagruimte in Zoetermeer van Opslagman vind je op het industrieterrein Lage Weide. Dit is op steenworp afstand van de binnenstad en Leidsche Rijn, maar ook vanuit Zeist, De Bilt, De Meern, Breukelen, Maarssen en Woerden is dit terrein met ruimtes gemakkelijk bereikbaar. De bereikbaar van je spullen wordt daarbij nog eens vergroot door de ruimte openingstijden. Tussen zes uur ’s ochtends en elf uur ’s avonds kun je gewoon naar je spullen toe door middel van je persoonlijke toegangscode, ook in het weekend! Alle opslagruimtes zijn droog en verwarmd en worden bewaakt met camera’s die zich in de gehele vestiging bevinden. De vestiging heeft een goederenlift en interne transportmiddelen om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken spullen op te slaan. Wil je dit nog makkelijk maken? Maak dan gebruik van de goedkope ophaalservice die Opslagman aanbiedt. 

Ophaalservice

Het regelen, vervoeren en sjouwen van je spullen van de ene plek naar de andere plek kan een behoorlijke klus zijn. Daarom biedt Opslagman via de partner CG Company een ophaalservice aan. Dit is een verhuisbedrijf met vaste lage tarieven die ook in het weekend beschikbaar is. De prijzen worden vooraf transparant gemaakt en er wordt altijd gezorgd voor een goede service. Op die manier kun jij je richten op het inpakken van de spullen. Opslagman regelt de rest! Er wordt bijvoorbeeld altijd gezorgd voor verhuisdekens, spanbanden, gereedschap en rollend materiaal. Op de locatie van de opslagruimtes kan er gebruik worden gemaakt van de interne transportmiddelen. Kijk op de website voor meer informatie of huur direct een opslagruimte in Zoetermeer, Utrecht, Diemen, Veenendaal of Amerongen.