Neelix
Image default
Sport

Effectief thuis trainen met de EMS trainer van StimaWELL

Trainen met EMS kan in de sportschool met begeleiding, maar kan je ook EMS training thuis doen? Ja! Het is zeker mogelijk om EMS training thuis te doen. Via StimaWELL kunt u een complete EMS-set huren waarmee u thuis, op uw gemak en wanneer het u uitkomt, de trainingssessies kunt uitvoeren. Een EMS training duurt 20 minuten en het wordt aanbevolen om 2x per week te trainen. Heeft u even wat korter de tijd om te trainen? Geen probleem, dan traint u gewoon wat korter. De EMS training voor thuis is dus lekker flexibel.

De trainingsapparatuur van StimaWELL is zeer betrouwbaar. EMS training wordt veelvuldig ingezet om de spieren krachtiger te maken en om pijn te verminderen. Een veel geziene klacht die opgelost kan worden met de EMS training is rugpijn. Maar ook voor sporters die andere blessures hebben of mensen die moeten revalideren na een operatie of ongeluk is de EMS training een geweldige uitkomst. En wilt u graag afvallen maar valt het u zwaar om dit op eigen kracht te doen? Ook dan is de EMS training een uitstekend hulpmiddel.

Stimulatiepak met 12 kanalen

De apparatuur van StimaWELL voldoet aan alle veiligheids- en kwaliteitseisen voor medische hulpmiddelen. Het speciale stimulatiepak van StimaWELL is uitgerust met 12 kanalen. Deze kanalen bevatten elektroden en zijn op de verschillende plaatsen van de spiergroepen van het menselijk lichaam in het pak verwerkt. Door deze hoeveelheid kanalen worden dus meerdere spiergroepen tegelijkertijd tijdens een training aangesproken. Omdat zoveel spiergroepen tegelijkertijd aangesproken worden is een EMS training ook maar van korte duur. Met regulier sporten is dit niet mogelijk, daarbij kunnen altijd maar weinig tot maar één spiergroep(en) tegelijkertijd getraind worden. Met een 20 minuten durende EMS training bereikt u dus hetzelfde als met meerdere uren regulier sporten in de sportschool.

Op het StimaWELL EMS apparaat staan 70 trainingsprogramma’s en 40 ondersteunende video’s. Het apparaat is bedienbaar via een afstandsbediening.

Contact

Het EMS apparaat en alle benodigdheden van StimaWELL worden gemaakt in Duitsland. Naast de optie tot huren van het apparaat kunt u ook het EMS apparaat kopen.

Wilt u meer weten over het bedrijf StimaWELL of wilt u informatie over het huren of kopen van een EMS apparaat? U kunt bellen naar 033-303 77 68, de medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

 

https://www.stimawell.com/nl-nl