Neelix
Image default
Sport

Ontdek de voordelen van trainen met het SYMBIONT Smart Body Device

Ben je op zoek naar een innovatieve en efficiënte manier om te trainen? Dan is het SYMBIONT Smart Body Device iets voor jou! Dit EMS trainingspak maakt gebruik van elektrische spierstimulatie tijdens je workouts, waardoor je in korte tijd meer resultaat kunt behalen. Maar dat is niet alles, dit apparaat biedt ook de mogelijkheid om verschillende gegevens te meten, zoals je spier-, water- en vetpercentage, lichaamssamenstelling en hartactiviteit. Daarnaast biedt het SYMBIONT trainingspak medisch gevalideerde stimulatieprogramma’s en gepersonaliseerde trainingsdoelen. Het is een erkend en veilig medisch product. Dus waar wacht je nog op? Ontdek de voordelen van het SYMBIONT Smart Body Device en til je training naar een hoger niveau!

Wat zijn de beschikbare gegevens van het SYMBIONT Smart Body Device?

Het SYMBIONT Smart Body Device is een EMS trainingspak gecombineerd met EMS apparatuur die gebruikt worden voor elektrische spierstimulatie tijdens trainingen. Het apparaat biedt een unieke integratie van moderne technologie en kan verschillende gegevens meten. Enkele voorbeelden van de gemeten gegevens zijn: spier-, water- en vetpercentage van het lichaam, BIA schatting van de lichaamssamenstelling, EMG (elektromyografie) om de gezondheid van spieren en zenuwcellen te beoordelen, ECG (elektrocardiogram) om het hartritme en de elektrische activiteit van het hart te controleren, en HRV (hartfrequentievariabiliteit) om schommelingen tussen hartslagen te meten.

Het trainen met de SYMBIONT EMS apparatuur heeft verschillende voordelen. Door de elektrische spierstimulatie tijdens de training wordt de efficiency verhoogd, waardoor er meer resultaat behaald kan worden in kortere tijd. Slechts één of twee sessies van 20 minuten per week bieden hetzelfde resultaat als een traditionele workout sessie van 3 tot 4 uur. Bovendien biedt de SYMBIONT medisch gevalideerde stimulatieprogramma’s en een analyse van lichaams- en trainingsgegevens, wat zorgt voor een gepersonaliseerd trainingsprogramma en doelstellingen. Daarnaast is de SYMBIONT een erkend en toegelaten medisch product dat veilig gebruikt kan worden.

Trainen met het nieuwe trainingspak met 24 droge elektroden

Met het nieuwe trainingspak met 24 droge elektroden van Symbiont wordt trainen een stuk efficiënter en effectiever. Deze innovatieve technologie zorgt ervoor dat je spieren optimaal gestimuleerd worden tijdens je workouts. De droge elektroden zijn comfortabel en gemakkelijk te gebruiken, waardoor je je volledig kunt concentreren op je training.

Dit trainingspak is perfect voor sporters van alle niveaus. Of je nu een beginner bent die net begint met trainen of een ervaren atleet die zijn prestaties wil verbeteren, dit trainingspak zal je zeker helpen je doelen te bereiken. De 24 droge elektroden zorgen voor een optimale spierstimulatie en helpen bij het opbouwen van kracht en uithoudingsvermogen.

Dus waar wacht je nog op? Haal het nieuwe trainingspak met 24 droge elektroden in huis en til je training naar een hoger niveau!

https://www.symbiont360.com/nl