Neelix
Image default
Sport

Verhoog je energie level met een supplement

Wil jij het maximale uit je workouts halen, maar kan je wel wat extra energie hiervoor gebruiken? Dan heb je vast wel eens van een pre workout gehoord. Dit poedervormige supplement is de energie-boost om het maximale uit je trainingen te halen. Maar wat is een pre workout precies? En waarom gebruikt iedereen dit goed in de sportschool? In dit artikel zal ik je er alles over vertellen.

Wat is pre workout?

Allereerst zal ik je vast geruststellen. Er is niks engs, raars of vreemds aan preworkout. Het is simpelweg een speciaal samengesteld supplement met ingrediënten die ervoor zorgen dat jouw prestaties verbeteren. Je kunt hierbij denken aan het verbeteren van:

  • Je energieniveau
  • Uithoudingsvermogen
  • Kracht
  • Herstel

De werking van een scoop

Meerdere mensen in de gym drinken pre workout voor een energieboost tijdens hun workout. Iedereen wil natuurlijk fit zijn, maar soms kan de drempel om toch te gaan sporten na een lange dag erg hoog zijn. Pre Workout zorgt hier voor dat stukje motivatie waardoor je toch naar de gym gaat. Sterker nog, je kan geeneens meer stil zitten na je scoopie (= 1 dosering) pre. 

De werking van het goed is vooral toe te schrijven aan de cafeïne die er in is verwerkt. Deze stof zorgt namelijk voor een energieboost en een betere focus. Deze geconcentreerdere vorm van Cafeïne heeft meer effect dan de cafeïne in een bakje koffie. Ook zorgt het voor een stuk minder hoofdpijn. Zo zal je dus van luie bankhanger omtoveren in een echte gymrat.

 Hoe neem je pre workout?

Een pre workout neem je ongeveer 10-15 minuutjes in voor je wilt gaan trainen. Dit komt omdat de opname van pre workout ongeveer 15-30 minuten in beslag neemt. Een dosering staat gelijk aan het bijgevoegde maatschepje gevuld tot net iets onder de rand. Je mengt dit met 250-350 ml water en drinkt het vervolgens in één keer op. Dit wordt aangeraden om de effecten van een pre workout zo het beste te voelen.

De Pre workout van Sterrenstof

Mocht je op zoek zijn naar een kwalitatief goede preworkout maar zie je door alle bomen het bos niet meer? Wellicht is de Pre workout van Sterrenstof iets voor jou. Dit is namelijk een goede samenstelling die niet meteen te zwaar is. Neem gerust een kijkje op de site van Sterrenstof. Ze hebben een ruim aanbod met fitness supplementen die je kunnen helpen jouw fysieke doelen te bereiken!