Neelix
Image default
Dienstverlening

RVS naamborden worden gratis thuisbezorgd door De Naambordenspecialist

Een voordeur naambord van RVS koop je eenvoudig en snel online bij De Naambordenspecialist. Wij hebben gigantisch veel RVS naamborden in onze collectie, iedereen kan dan ook een naambord naar zijn of haar smaak bij ons scoren. Jouw bestelde RVS naambord wordt ook nog eens lekker snel bij jou thuisbezorgd, namelijk al binnen 2 tot 5 werkdagen. En ook nog eens helemaal gratis! Wij berekenen geen verzendkosten voor het versturen van onze RVS naamborden.

Een RVS naambord is een zeer goede koop. De bordjes zijn gemaakt van staal dat absoluut niet roest. Je kan dus jarenlang genieten van het mooie naambord naast je voordeur. Het staal is ook nog eens een ijzersterk materiaal en onderhoudsvrij. Af en toe een doekje eroverheen halen om de spinraggen weg te halen is al voldoende. Een roestvrij stalen naambord is in ons klimaat dus echt ideaal. Regen, wind, kou, warmte, het maakt voor dit naambord allemaal niet uit.

In onze collectie hebben we roestvrij stalen naamborden in kleine maten, grote maten, alle denkbare vormen, gebogen of recht en gecombineerd met een ander materiaal waaronder steen. Ook kan je een RVS naambord in grappige vormen zoals een maan, zonnetje of puzzelstuk bestellen. We hebben ook RVS uithangborden of enkele RVS huisnummers in het assortiment. Wat je wensen dus ook zijn, bij ons zal je het zeker vinden!

Een straatnaambord, origineel en creatief en leuk als cadeau

Zoek je een super origineel en creatief naambord? Dan valt een straatnaambord wellicht bij jou in de smaak. Onze straatnaamborden zijn geen officiële straatnaamborden, ze zijn bedoeld om je woning, erf, tuin, poort of een andere plek mee op te leuken. Vaak vinden kinderen het ook leuk om een straatnaambord met hun eigen tekst in hun kamer te hebben. Je kan met een straatnaambord dus alle kanten op.

Wij maken onze straatnaamborden helemaal zelf met de hand. De straatnaamborden, gemaakt van emaille, moeten worden gebakken, gekleurd en gekoeld. Dit proces neemt best wat tijd in beslag. Daarom is de levertijd op deze borden ook wat langer, houdt zeker rekening met een levertijd van 4 weken. Even geduld hebben dus, maar het resultaat mag er dan ook zijn!

https://www.denaambordenspecialist.nl/