Neelix
Image default
Zakelijke dienstverlening

Wat is het verschil tussen een reformladder en een opsteekladder?

We hoeven u niet te vertellen dat ladders in allerlei soorten en maten bestaan. Des te begrijpelijker is het dat er, wat betreft het onderscheid tussen bepaalde typen, soms wat verwarring bestaat. Zo wordt onder andere vaak de vraag gesteld wat nu precies het verschil is tussen een reformladder en een opsteekladder. Uiteraard is dit afhankelijk van de werkzaamheden die u ermee wilt uitvoeren. Binnen de bouwsector bestaat voornamelijk vraag naar reformladders, vanwege het multifunctionele karakter ervan.

Met reformladders kunt u alle kanten op

De reformladder en de opsteekladder, ook wel uitschuifladder genoemd, vertonen enkele overeenkomsten met elkaar. Zo bestaan beide uit verschillende ladderdelen. Met de eerstgenoemde kunt u echter meer werkzaamheden uitvoeren. Een reformladder kunt u namelijk als opsteekladder, maar ook in de A-stand gebruiken. Het grote voordeel van deze laatste mogelijkheid is dat u de ladder zo ook vrijstaand kunt gebruiken. Hiermee bedoelen we dat deze geen steun van een muur nodig heeft.

Dé specialist in lichtgewicht aluminium klimmaterialen

Bent u op zoek naar een ladder voor in de bouw die u in verschillende posities kunt gebruiken? Bekijkt u dan eens het assortiment reformladders van ZARGES, dé specialist in lichtgewicht aluminium klimmaterialen. De ladders zijn verkrijgbaar in tal van uitvoeringen. Houdt u bij de keuze belangrijke factoren in uw achterhoofd, zoals welke lengte er noodzakelijk is. Heeft u vragen? De experts van dit bedrijf in Tilburg staan graag voor u klaar met hun vakkundige adviezen. Zo vindt u altijd het product dat bij uw persoonlijke vereisten past.

Lichte constructies die het leven vergemakkelijken

ZARGES is de oudste fabrikant van lichtmetalen constructies in Duitsland. De onderneming zag in 1933 in Stuttgart het levenslicht en is inmiddels uitgegroeid tot een internationale onderneming die verspreid over Europa achthonderd medewerkers in dienst heeft. Het bedrijf met een vestiging in Tilburg, mag zich marktleider binnen Europa noemen en streeft er dagelijks naar met lichte constructies het leven van allerhande personen gemakkelijker te maken.

https://www.zarges.com/nl/