Neelix
Image default
Zakelijke dienstverlening

Waarom een bemiddelaar inschakelen bij het vinden van vervanging tijdens het zwangerschapsverlof?

Vervanging vinden tijdens een zwangerschapsverlof is niet altijd even makkelijk. Je wilt namelijk een geschikte medewerker vinden met de juiste kennis en ervaring. Hiernaast moet deze medewerker ook openstaan voor een tijdelijk contract van een aantal maanden. De juiste medewerker vinden wordt hierdoor veel lastiger. Four Months is een bedrijf dat de juiste vervanging tijdens een zwangerschapsverlof kan vinden voor verschillende sectoren. Waarom is het slim om hierbij hulp in te schakelen?

Veel sneller vervanging gevonden

De experts van het bemiddelingsbureau hebben al jaren ervaring met het vinden van geschikte zwangerschapsvervanging. Zij weten dus precies waar ze naar op zoek moeten wanneer ze jouw eisen ontvangen. Door de jaren ervaring en het grote netwerk vinden zij snel een aantal gepaste kandidaten die de functie zouden kunnen vervullen. Wanneer je zelf op zoek zou gaan, zou je veel meer tijd kwijt zijn. Met behulp van een expert vind je erg snel een nieuwe medewerker die meteen kan beginnen.

Geen sollicitaties meer houden

Kandidaten uitnodigen voor gesprekken kan veel tijd in beslag nemen. Iedere kandidaat moet namelijk apart beoordeeld worden. Hierbij zitten vaak ook kandidaten die toch niet geschikt zijn, waardoor jij tijd verspilt hebt. Gelukkig neemt Four Months deze taken voor je over. Zij zullen de selectieprocedure volledig uitvoeren. Alle kandidaten die niet geschikt zijn zullen dan ook snel afgewezen worden. Jij krijgt een lijst met de beste en meest geschikte kandidaten voor de functie.

 

Vind kandidaten met interim ervaring

In het netwerk van de experts zitten veel kandidaten met interim ervaring. Zij weten dus zeker raad met een tijdelijke functie of project. Als vervanging tijdens een zwangerschapsverlof kunnen zij zich dus snel aanpassen en de werkzaamheden oppakken. Een medewerker met interim ervaring is een groot voordeel omdat zij weten wat er verwacht wordt van een tijdelijke functie. De vervanging van het zwangerschapsverlof zal dan veel soepeler verlopen!

https://fourmonths.nl/