Neelix
Image default
Zakelijke dienstverlening

Schakel cybersecurity-experts voor een veilige bedrijfsnetwerk

Als u een bedrijf heeft, dan is het belangrijk om een waterdicht netwerk te realiseren. U wilt natuurlijk niet dat uw klantgegevens en data in de handen van cybercriminelen terecht komen of dat u slachtoffer wordt van hacking of phishing. U kunt er daarom voor kiezen om de hulp van cybersecurity-experts in te schakelen. Een bedrijf dat een van de voorlopers is op dit gebied binnen Nederland is Rootsec. Dit is een specialist op het gebied van IT-security en helpt u een oplossing op maat te realiseren voor een veilige, digitale werkomgeving. Zo houdt u hackers buiten de deur!

Een oplossing op maat voor uw bedrijf

Aan de hand van een security-assessment bepalen de cybersecurity-experts van Rootsec waar de risico’s binnen uw bedrijfsnetwerk zitten. Deze specialisten beschikken over de meest recente kennis op het gebied van ICT-oplossingen. Zo bent u verzekerd van maatwerk en wordt uw huidige systeem verder verbeterd naar de meest recente ontwikkelingen op het gebied van IT. Het bedrijf voert een hacktest uit, waarbij professionele, ethische hackers uw netwerk proberen binnen te dringen. Vervolgens maken zij een rapport op met alle zwakke plekken binnen uw netwerk. Deze kunnen zo eenvoudig verholpen worden, waardoor u uw data veiligstelt. Voor een waterdicht netwerk en uitgebreide service op het gebied van cybersecurity schakelt u daarom deze specialist in.

Laat u verrassen door de uitgebreide service van deze specialist

Heeft u interesse in de service en diensten van deze cybersecurity-experts? Of wilt u vrijblijvend sparren met deze organisatie of uw netwerk bestand is tegen cybercriminaliteit? Neem dan contact op met deze expert om uw aanvraag te bespreken. Zo weet u precies wat ze voor u kunnen betekenen. Het is zowel mogelijk om telefonisch als per e-mail contact op te nemen. De experts helpen u graag met een oplossing op maat voor uw bedrijfsnetwerk!