Neelix
Image default
Zakelijke dienstverlening

Bij de verhuur van de juiste minikraan met overdruk is geen enkele oppervlakte een probleem meer

Het is belangrijk dat u bij de verhuur van een minikraan met overdruk een machine uitzoekt die zich zonder problemen over uw bouwterrein kan verplaatsen. Soms komt het immers voor dat klanten een kraan huren die ze door de oppervlakte niet kunnen gebruiken. Voor zulke situaties biedt een sloophamer zeker een meerwaarde als aanvulling op een minikraan, het zijn echter vooral rupsbanden die hier soelaas bieden. Oneffen ondergrond is namelijk geen onoverkomelijk obstakel voor een kraan met rupsbanden. Daarnaast zijn rupsbanden een stuk bedrijfszekerder in vergelijking met conventionele banden, want ze zijn lekbestendig. Het soort banden distribueert de last van uw machine doorgaans ook veel efficiënter, waardoor u zelfs op een zachte ondergrond vlotter kunt rijden. Wanneer u hoofdzakelijk in landelijke gebieden actief bent, is de optie van een kraan met rupsbanden dus zeker de juiste keuze.

Vraag naar eventuele extra componenten

Moet u door verharde materialen als steen, beton, asfalt of tegels breken, vraag dan of u een sloophamer nodig hebt bij de verhuur van een minikraan met overdruk. Die harde ondergronden zijn met een sloophamer geen belemmering meer. Bij Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. in Noord-Holland beschikken ze zeker over een sloophamer waarmee u aan de slag kunt. Vermoedelijk bieden ze die ook nog eens aan tegen de voordeligste prijs. Stel hen gerust uw vragen over het toestel dat het meest geschikt is voor uw werkzaamheden. Dankzij al hun vakkennis over kranen, beantwoorden zij uw eventuele vragen met plezier en kunt u een heldere toelichting verwachten.

Stel zeker vragen aan uw specialist

Het is essentieel dat u bij de verhuur van een minikraan met overdruk gebruikmaakt van de knowhow van de expert en daarbij al uw vragen voorlegt. Zodoende wordt u niet geconfronteerd met onvoorziene verrassingen. Voor aanvullende uitleg kunt u altijd terecht bij Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. in Noord-Holland. Dus neem gerust contact met hen op.