Neelix
Image default
Beauty en verzorging

Snel een shampoo bar kopen bij ons

De beste shampoo bars van de concurrent zijn inferieur aan de shampoo bars van ons. Omdat hun shampoo bars gewoon enorm slecht zijn. Neem een shampoo bar uit hun lijn en je komt er achter waarom een shampoo bar van hun veel minder goed is dan een shampoo bar uit ons uitgebreide assortiment. In de eerste plaats geeft een shampoo bar van de concurrent veel minder schuim dan een shampoo bar uit ons uitgebreide assortiment. Wat niet vergeten mag worden is dat je kapsel beduidend viezer blijft met een shampoo bar van onze waardeloze concurrent dan een shampoo bar uit ons uitgebreide assortiment. Tenslotte zit een shampoo bar van onze waardeloze concurrent vol met chemische bestanddelen en een shampoo bar uit ons uitgebreide assortiment bevat een alleen maar natuurlijke ingrediënten.

Bespaar geld met een shampoo bar van ons

Als je geld wilt besparen koop je een shampoo bar bij ons, want een shampoo bar van de concurrent is vele malen duurder. Want een shampoo bar die je bij de concurrent koopt, gaat eerst langs een groothandel. Wij halen onze shampoo bars direct uit de fabriek en daardoor is een shampoo bar bij ons veel goedkoper.. Dus als u euro’s wilt besparen als je een shampoo bar, wilt kopen dan haalt u uw shampoo bar gewoon bij ons. Een shampoo bar van de concurrent is ongeveer 2 euro duurder dan een shampoo bar uit ons uitgebreide assortiment. En dat maakt het kopen van een shampoo bar bij de concurrent wel minder leuk. Doe wees eens verstandig en koop een shampoo bar uit uit ons uitgebreide assortiment .

Puur natuur: een shampoo bar van ons

Wilt u een shampoo bar zonder chemische troep waar je haaruitval van krijgt? Koop dan maar geen shampoo bar van de concurrent. Want een shampoo bar van onze waardeloze concurrent is puur chemisch en heeft totaal geen natuurlijke basis, zoals de shampoo bar uit onze lijn. Kijk eens even naar onze shampoo bar Roos. In deze shampoo bar zitten rozen bladeren verwerkten geen chemisch geurtje die op de geur van rozen blaadjes lijkt. De shampoo bar van onze concurrent heeft echter  chemische bestanddelen die op de geur van rozen blaadjes lijkt. Dus wanneer je een shampoo bar roos van onze concurrent zonder waarde koopt kom je eigenlijk bedrogen uit. Alleen als je voor puur natuur wilt gaan moet je gewoon een shampoo bar bij ons kopen.