Neelix
Image default
Huishoudelijk

Guirlandes

Als je al in de wintersfeer wilt komen, dan zijn de guirlandes ideaal voor je geschikt! Het is een soort lange boomtak met feestelijke versiering erin, zoals: lichten, papiersnippers en lichtjes. Zowel in- en rondom het huis kunnen de guirlandes opgehangen worden.

Wat zijn guirlandes en hoe werkt het?

Over het algemeen worden de guirlandes gezien als decoratie stukken. Simpel gezegd zijn het slingers en/of kersttakken met daarin verschillende fruitstukken, verlichtingen of andere soorten versieringen. Guirlandes kunnen bijvoorbeeld onder de deur, dakgoot, raam of op het balkon gehangen worden. Zelfs is het mogelijk om de guirlandes in je eigen tuin te hangen. 

Guirlandes combineren met …  

Ook vallen de guirlandes gemakkelijk te combineren met andere producten van onze website. Het is erg leuk om je eigen guirlandes in een pop-up kerstbomen te plaatsen, want de extra lampjes en versieringen zitten in de pop-up kerstbomen inbegrepen. Er zijn diverse soorten pop-up kerstbomen verkrijgbaar, omdat het populair is en doordat ze binnen een paar minuten al helemaal klaar staan. In de pop-up kerstbomen zitten de verlichting en versiering al inbegrepen.

Stel de guirlandes zelf samen!

Als eerst koppel je een ijzer binddraad met een knoopje aan het touw. Vervolgens pakt u de groene tak en leg je dat over het begin van het touw. Daarna kan je het touw draaien en tegelijkertijd het binddraad om het groen heen doen. Herhaal de vorige taken met de rest van het groen. Het groene dakpansgewijs moet op de vorige tak gelegd worden, blijf het touw draaien zodat het aan alle kanten geschikt is weggewerkt en je een afgewogen guirlande krijgt. Je draait een binddraad om het einde van het touw met het groen. Verzamel de (sier)appeltjes, besjes of stoofpeertjes op een cocktailprikker of een stukje ijzerdraad en plaats het in het groen. Voeg als laatste de dennenappels toe.