Neelix
Image default
Vervoer en transport

Ga eens met de taxi naar Lelystad Airport

Ga eens met de taxi naar Lelystad Airport

Fervente vakantiegangers geven liever meer geld uit aan de reis dan aan de kosten die ze maken als ze nog in Nederland zijn, of bijvoorbeeld aan de parkeerkosten die langzaam oplopen terwijl je op vakantie bent. Om die reden gaan veel mensen met het openbaar vervoer naar het vliegveld; het is makkelijk, je kunt het zelf regelen en als je vaak op reis gaat weet je ook precies welke treinen en bussen je moet nemen om zo snel mogelijk op het vliegveld te komen. Zulke mensen vinden een taxi naar het vliegveld vaak een overbodige luxe, zeker omdat taxi’s vaak al snel veel geld kunnen kosten. Als je vanaf Lelystad Airport op vakantie gaat, hoeft dat echter niet zo te zijn.

 

Goedkope diensten

Wat Lelystad Airport uniek maakt, is dat er ontzettend veel goedkope taxidiensten in de omgeving zijn. Je kunt dus zonder te veel geld uit te geven met de taxi op de luchthaven komen. Omdat de taxibedrijven met elkaar concurreren, worden de prijzen langzamerhand ook steeds lager. Als reiziger is dat natuurlijk alleen maar voordelig; jij profiteert er immers van. Het is soms zelfs zo goedkoop dat je beter een taxi kunt nemen dan met het openbaar vervoer kunt gaan. Ook als fervente reiziger is het dus absoluut aan te raden om gebruik te maken van de goedkope diensten naar Lelystad Airport die de taxibedrijven aanbieden. Dat scheelt je weer gehannes met de trein en bovendien is een beetje extra luxe natuurlijk nooit verkeerd, zeker niet als het net zo veel kost.

 

Op tijd boeken

Omdat de taxidiensten zo goedkoop zijn, maken veel mensen er gebruik van. Het gevolg daarvan is dat het soms kan zijn dat alle taxi’s vol zitten en je even moet wachten, waardoor je misschien te laat op het vliegveld komt. Om die reden is het verstandig om ruim van tevoren een taxi te boeken. Dat klinkt misschien gek, maar je hebt immers ook al je reis naar een ver land geboekt; dan kun je ook best al een taxi reserveren voor je reis in Nederland. Zo zie je maar dat je ook als fervente vakantieganger af en toe best iets nieuws kan doen zonder dat het je al te veel geld kost.