Neelix
Image default
Vervoer en transport

Co-packing Na-Nomi

Wil je de verpakking van jouw product optimaal afstemmen op verschillende distributiekanalen en snel inspelen op veranderende marktomstandigheden? Bij Na-Nomi ontwikkelen wij passende co-packing concepten. Wij helpen je met ideeën voor het professioneel en efficiënt verpakken en labelen van jouw producten. Zorg voor de perfecte presentatie én bespaar tijd en kosten.

Diensten

Uiteraard kun je op ons rekenen voor professionele diensten die binnen co-packing vallen, zoals het maken van productdisplays, het voorzien van producten met labels of etiketten of het ompakken, verpakken en inpakken van producten. Ook kun je bij ons terecht met jouw webshop of B2C-project; we houden ons namelijk ook bezig met e-fulfilment. Daarnaast denken wij graag mee met het concept van onze opdrachtgevers, waarmee we een stapje verder zetten dan andere bedrijven die zich richten op co-packing. Zo ontwikkelen wij verpakkingsmaterialen op maat en kunnen wij ook producten voor je op voorraad houden. Verder kunnen wij ook het contact met pakketdiensten en andere betrokken partijen onderhouden. Dat scheelt een hoop tijd.

Onze uitgangspunten

Kwaliteit en voedselveiligheid

Bij al onze werkzaamheden staat kwaliteit en voedselveiligheid op de eerste plaats. Zo hanteren we duidelijke kledingeisen voor onze werknemers en voeren we strenge audits uit. Het resultaat is verzekerde kwaliteit en voedselveiligheid; we zijn trots op het vertrouwen van onze klanten, waaronder vooraanstaande fabrikanten van babyvoeding.

E-fulfilment

Met jouw webshop kun je ook bij ons terecht. Onze afdeling die zich richt op e-fulfilment maakt optimaal gebruik van mass customization; een flexibele combinatie van massaproductie en de personalisatie van producten op maat.

Mens en machine

Onze mensen én onze machines blinken uit en werken uitstekend samen. Onze medewerkers hebben een passie voor een brede diversiteit aan producten en komen met creatieve oplossingen. Daarnaast lopen wij voorop wat betreft mechanisering en automatisering en streven wij altijd naar vernieuwing.

Werken in de co-packing bij Na-Nomi

Lijkt het je wat om te werken voor bekende merken als Kraft Heinz, Mars en Nespresso en gebruik te maken van de modernste machines? En vind jij ook dat veiligheid en zorgvuldigheid op de eerste plaats hoort te staan bij het verpakken van producten? Misschien word jij dan wel onze nieuwe college! Lees hier meer over het werken bij Na-Nomi en bekijk onze vacatures.