Neelix
Image default
Vervoer en transport

Sintrex, professioneel douane expediteur voor bedrijven

Bent u op zoek naar een douane expediteur voor bedrijven? Maak dan kennis met Sintrex, expert op het gebied van douane gerelateerde zaken. Wij helpen u graag verder met het opstellen van de vereiste import en/of export certificaten ten behoeven van transport naar binnen of buitenland. Sintrex is een betrekkelijk klein bedrijf, met diverse ervaren douane expediteurs in dienst. Graag zijn we u van dienst met het organiseren van uw goederenverzending. Sintrex levert naast douane gerelateerde diensten ook dienstverlening op het gebied van transport en opslag. Dat betekent dat we u volledig kunnen ontzorgen als douane expediteur. Wij nemen het logistieke aspect voor u uit handen.

Wat kan Sintrex als douane expediteur voor bedrijven betekenen?

Sinds de oprichting in 1989 is Sintrex uitgegroeid tot een bekende naam in de douane wereld. We zijn een betrekkelijk klein bedrijf van douane  expediteurs, maar hebben de beschikking over een breed netwerk, met de juiste mensen op de juiste plek. We hebben vier vestigingen, in Nederland, Duitsland, Rusland en Letland. Als douane expediteur voor bedrijven zijn we de centrale schakel tussen diverse bedrijfstakken. Daarbij wordt met u mee gedacht bij het zoeken naar creatieve oplossingen. Wij staan bekend om onze betrouwbaarheid, nauwkeurigheid en flexibiliteit. Zo zorgen wij er voor dat uw goederen zonder oponthoud door de douane heen kunnen komen, zonder problemen op het gebied van douane formaliteiten.

Over Sintrex

Bij douane zaken voor bedrijven is de klant koning bij Sintrex. Wij dragen altijd zorg dat de benodigde douane documenten op tijd voor u klaar gemaakt zijn. Daarbij kan het gaan om import documenten (IM-A), export documenten (EX-A) of Transit-documenten. Ook leveren we fiscale diensten en verzorgen we andere douane formaliteiten en nog veel meer. Alles is bij ons mogelijk. Wij geven u een overzicht:

  • Wereldwijde transporten naar landen binnen en buiten Europa;
  • Specialisatie in Duitsland, Frankrijk en Rusland;
  • Luchtvracht en luchtvracht ook mogelijk;
  • Transport en opslag van allerlei soorten ladingen, van stukgoed en deelpartijen tot complete ladingen;
  • Opslag, overslag, distributie;
  • Exceptioneel transport;
  • Spoedtransport;
  • Soepel verloop.

Vrijblijvend verder informeren?

Wilt u meer weten over wat Sintrex als douane expediteur voor bedrijven kan betekenen? Neem gerust eens contact op om uw vraag te stellen, wij helpen u graag verder. Contact opnemen kan per telefoon via +31 (0)541 – 55 20 11 (Nederland) of +49 (0)59 24 – 85 46 (Duitsland), per e-mail of door een bericht achter te laten via het contactformulier  op de website. Ons kantoor is gevestigd aan de De Poppe 16-18, 7587 GA in De Lutte.

http://www.sintrex.nl/