Neelix
Image default
Mode en Kleding

Mooie en goedkope vriendschapsringen

Veel koppels kopen vriendschapsringen en het symboliseert de trouw in hun relatie samen. Het heeft in deze moderne tijd vaak dezelfde betekenis als trouwringen. Hierdoor zien we ook dat juweliers hoge bedragen vragen voor vriendschapsringen. Vroeger kosten ze tussen de 50 en 200 euro ongeveer maar nu beginnen de prijzen al in de honderden euro’s.

Dit is een misbruik van gevoelens dat mensen voor elkaar hebben vind ik en de betekenis dat de vriendschapsringen heeft voor hun. Gelukkig zijn er ook juweliers die mooie vriendschapsringen gewoon goedkoop verkopen. De prijzen zijn gebaseerd op de werkelijke waarde van de vriendschapsringen en hier zit dan een klein winstmarge op. Wat sommige juweliers doen is dan ook echt schande waar ze wel tot 10 keer meer vragen dan de daadwerkelijke waarde van de vriendschapsringen.

Wanneer je op zoek bent naar mooie en goedkope vriendschapsringen is het verstandig om online te kijken. De juweliers op internet hanteren veel eerlijkere prijzen dan hun tegenhangers. Zo koop je dezelfde vriendschapsringen online voor een veel lagere prijs.

We willen dat alle koppels gewoon mooie vriendschapsringen kunnen kopen voor een redelijke prijs en daarom hebben we een aantal juweliers uitgezocht. De juweliers hieronder hanteren eerlijke prijzen en leveren hoge kwaliteit sieraden.