Neelix
Image default
Vervoer en transport

Gaat u met de auto op vakantie? Huur een bagagewagen bij JobCar

U wilt er even tussenuit. Niet met het vliegtuig. Niet met de trein. En ook niet met de bus. Gewoon relaxed in uw eigen auto. Groot gelijk! Weet u al waar de reis naar toe gaat? Blijft u lekker in eigen land? De Banjaard op Noord-Beveland in Zeeland is absoluut de moeite waard. Dit geldt zeker ook voor Ameland en Bergen aan Zee. Als u toch wat verder weg wilt kunnen we het Gardameer in Italië, Istrië in Kroatië en de Schotse Hooglanden aanraden.

Bagagewagen huren

Gaat u op reis gaat met eigen vervoer en heeft u een niet al te grote auto? Wat denkt u van een aanhanger huren in Roosendaal. Een firma die veel aanhangwagens in de aanbieding heeft, is JobCar in Etten-Leur. Voor vakanties is de bagagewagen erg geschikt. Bij Jobcar kunt u uit drie modellen kiezen: de Stema mammoet carrier, de Anssems gt500 en de Anssems gt750. Details over de bakmaat en het laadvermogen vindt u op www.jobcar.nl. Alle drie de aanhangwagens zijn volledig afsluitbaar. De klep is voorzien van een veilig slot. Bagageaanhangers hebben een grote opening, zodat u alle spullen snel, makkelijk en netjes kunt in- en uitladen. 

Fietsen mee op vakantie

Bent u trouwens van plan de fietsen mee te nemen? Goed idee! Zo kunt u de omgeving van binnenuit verkennen. Als u naar een heuvel- / bergachtig gebied gaat, is het misschien slim om een helm aan te schaffen. Fietsen op onbekend terrein vergt net iets meer inspanning en concentratie. Een helm op het hoofd kan dan zeker geen kwaad. JobCar heeft stevige fietsendragers in de verhuur. De medewerkers kunnen u helpen bij de bevestiging.

Hoe gaat dat in z’n werk het huren van een aanhanger met fietsenrek? Heel eenvoudig hoor bij JobCar. U kunt namelijk 24/7 online de aanhangwagen van uw keuze reserveren. U geeft aan wanneer (dag en tijd!) u de wagen ophaalt en weer inlevert. U betaal direct. De bevestiging wordt gemaild.

Overige aanhangers

Afsluitend melden we nog dat u bij JobCar ook terecht kunt voor andere aanhangers dan bagagewagens. Een gesloten of open aanhanger, een elektrische kieper of een autoambulance huren bij JobCar is het allemaal mogelijk!

https://www.jobcar.nl/