Neelix
Image default
Groothandel

Tonnen of milligrammen weegt u nauwkeurig met een industriële weegschaal

In veel bedrijven is wegen van groot belang. Dat wegen kan gaan over duizenden kilo’s, maar soms ook over milligrammen. Waar het bij uw onderneming ook om draait, u kunt gebruikmaken van een betrouwbare industriële weegschaal. Hiermee kunt u tot achter de komma afwegen, bijvoorbeeld ingrediënten voor levensmiddelen. Maar het is ook mogelijk om een industriële weegschaal in te zetten voor het wegen van een container die op een schip wordt geladen of een pallet die in een vrachtwagen gaat. Dan gaat het vaak om honderden kilo’s of zelfs meer.

Kies de weegschaal die voldoet aan uw wensen

Als u op zoek bent naar een goede industriële weegschaal, dan kunt u bij Tegra Systems in Andijk kiezen uit tientallen modellen. Het kan gaan om een weegschaal voor het afwegen van microgrammen, maar ook om een weegeenheid voor objecten van honderden kilo’s. Daarnaast zijn er apparaten die naast wegen nog meer in hun mars hebben. Ze kunnen ook een etiket printen dat op het product wordt geplakt met het juiste gewicht, de prijs en een barcode. In veel supermarkten worden op deze manier verse producten aangeboden die direct bij de kassa kunnen worden gescand. Welke weegschaal voor de industrie in uw geval het beste voldoet hangt uiteraard af van het doel waarvoor u deze wilt gebruiken.

Veilig en snel online een industriële weegschaal bestellen

Als ondernemer heeft u vaak weinig tijd om inventaris voor uw bedrijf te kopen. Daarom is het goed te weten dat u een industriële weegschaal nu ook online kunt kopen. Bekijk het aanbod in de webshop van Tegra Systems en geef uw bestelling door. Heeft u een vraag over een product? Neemt u dan contact op met de deskundige klantenservice van dit bedrijf. Zij geven u graag advies over uw aankoop. Ook na de levering kunt u rekenen op uitstekende service voor onderhoud of als er zich en storing voordoet.