Neelix
Image default
Groothandel

Tegels vindt u bij deze winkel in alle soorten en maten

Wanneer u uw huis gaat bouwen of verbouwen, moet u natuurlijk ook nadenken over de styling. Denk bijvoorbeeld voor uw keuken of badkamer aan de juiste tegels. Wilt u deze groot of juist klein hebben? Met patronen of texturen of juist neutraal en glad voor een strak effect? Het is verstandig om eens de vele keuze in tegels te bekijken bij Van Noort BV. Hier ontdekt u een groot aantal tegelkasten met ongeveer 1.250 tegels voor wanden en vloeren. Zo kunt u ze voelen en beleven, zodat u altijd de juiste keuze maakt. Heeft u geen tijd om direct de winkel te bezoeken maar is uw nieuwsgierigheid wel gewekt? Bekijk dan de vele opties in de Tegelviewer op de website! Hier combineert u duizenden tegels met elkaar om het uiteindelijke effect in uw gewenste ruimte te visualiseren. Wel zo handig én heel slim.

Vele bouwmaterialen tot uw beschikking

Van Noort BV stopt niet bij het grote aanbod aan tegels. U vindt hier namelijk ook complete keuken- en badkameropstellingen en alle bouwmaterialen die u maar kunt bedenken. U bent bij deze winkel in Zuidland, nabij Rotterdam, dus op de juiste plek wanneer u spullen nodig heeft voor uw bouwproject. U doet er inspiratie op in de grote showroom en koopt uw bouwmaterialen in de bouwmarkt. Waar u ook voor komt, hun specialisten helpen u vakkundig verder en voorzien u, indien gewenst, van gedegen advies. Zo weet u keer op keer dat u de juiste bouwmaterialen koopt.

Bekijk de website direct

Nog meer informatie vindt u eenvoudig en overzichtelijk op de website. Mocht u dus met vragen zitten, neem dan gerust een kijkje. Worden uw vragen niet beantwoord op de website? Dan neemt u gewoon even contact op met het bedrijf. U wordt dan snel en vriendelijk verder geholpen. Waar wacht u nog op?