Neelix
Image default
Groothandel

Horecakoelkasten bestellen: dit zijn uw opties bij dé specialist

Horeca Megastore is een online aanbieder van horeca-apparatuur waar u alles wat u nodig heeft voor in de keuken, bar en eetzaal van uw horecagelegenheid aantreft. Bent u op zoek naar goede horecakoelkasten? Dan vindt u in de webshop van deze specialist vast wat u nodig heeft. Het assortiment is groot en dat betekent dat u nogal wat keuzes heeft te maken voordat u op de bestelknop drukt. Hier leest u alles over de verschillende opties die u heeft als u uw koelkast bestelt bij deze aanbieder van horeca-apparatuur.

Voor elke gelegenheid een koelkast

De webshop verkoopt horecakoelkasten voor elke gelegenheid. Zo kunt u kiezen uit minikoelkasten, bijvoorbeeld voor op hotelkamers of displaykoelkasten waarin u desserts kunt plaatsen voor uw gasten om uit te kiezen. Er zijn ook kleinere koelkasten die exact onder uw bar passen en gesloten ‘standaard’ koelkasten waarmee u al uw producten in de keuken koel en vers houdt. Uiteraard is het in de horeca erg belangrijk dat u uw flessen met dranken correct bewaart, vooral als deze koolzuurhoudend zijn en rechtop moeten worde geplaatst. Een flessenkoelkast is dan ideaal.

Het soort koeling

Daarna denkt u na over de manier waarop u wilt dat uw horecakoelkast koelt. Dat kan gedaan worden met statische koeling of met geforceerde koeling. Statische koeling is de traditionele manier en is goedkoper in aanschaf en gebruik. U krijgt dan wel te maken met kleine temperatuurverschillen in uw koelkast. Met geforceerde koeling heeft u daar geen last van. Deze horecakoelkasten zijn krachtiger en leveren een stabiele temperatuur. Ze zijn om die reden dan ook duurder.

Denk aan alle keuzes alvorens u een bestelling plaatst

Andere keuzes die u moet maken als u horecakoelkasten uit gaat kiezen bij Horeca Megastore zijn bijvoorbeeld over de manier waarop de koelkast ontdooit, het merk, de kwaliteit en de klimaatklasse. Ook bij de aanschaf van andere horeca-apparatuur heeft u zichzelf veel af te vragen. Heeft u hier vragen over? Of over de andere horeca-apparatuur die de webshop aanbiedt? Neemt u dan contact op met de klantenservice.