Neelix
Image default
Groothandel

Hoogwaardige microscopen en laboratorium apparatuur van Motic kopen

Wanneer u op zoek bent naar microscopen voor uw laboratorium of educatieve instelling, zijn microscopen van het Motic een goede optie. Dit toonaangevende merk heeft ruim dertig jaar ervaring en verkoopt microscopen met een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Bij LabAgency, een groothandel waar u laboratorium apparatuur kunt kopen, vindt u een ruim assortiment Motic microscopen. Het merk staat bekend om de digitale beeldopslag voor microscopie en heeft verschillende modellen microscopen. Ontvang bij deze specialist persoonlijke begeleiding en ontvang advies op maat, gebaseerd op uw situatie. Zo bent u gegarandeerd van een goede aankoop.

Diverse microscopen

Motic produceert verschillende soorten microscopen: van biologisch microscopen tot omgekeerde microscopen en stereo(zoom) microscopen. De biologische microscoop is het meest gangbaar om weefsels, cellen en micro-organismen mee te onderzoeken. Waar deze microscoop de lichtbron onder het preparaat heeft en u van bovenaf het preparaat bekijkt, is dit bij de omgekeerde microscoop precies andersom. U kijkt van onderen en observeert op deze manier goed levende cellen. Bij de stereo(zoom) microscoop schijnt het licht niet door het preparaat heen, maar schijnt het op het preparaat. Hiermee kunt u kleinere objecten bestuderen. Motic microscopen kunnen een tal van extra functies hebben, zoals contrasttechnieken, microscoopcamera’s en ingebouwde verlichting.

Een microscoop op maat

Afgezien van de standaard modellen, kunt u van met merk Motic ook laboratorium apparatuur op maat kopen. Wanneer u geen microscoop kunt vinden die aan al uw wensen voldoet, laat u een microscoop op maat maken door deze specialist. De experts van LabAgency begeleiden u graag in dit proces en zorgen ervoor dat u een microscoop ontvangt die aan al uw wensen voldoet. Wanneer u deze op maat gemaakte laboratorium apparatuur wilt kopen, wordt er uiteraard ook rekening gehouden met uw budget en ontvangt u een offerte op maat. De specialisten staan u graag bij, zodat u onderzoek kunt doen met de perfecte microscoop voor uw situatie.