Neelix
Image default
Bedrijven

Zorg met materiaal voor nog een feestelijkere opening

Wanneer u een winkel opent hoort daar natuurlijk het gebruik van feestelijke materialen bij. Op die manier kunt u de gelegeheid nog wat meer op laten vallen. Het gebruik van een juist soort promotiemateriaal kan de attentiewaarde op uw website enorm vergroten. Wilt u de kartonnen materialen langer gebruiken? Dan is het aan te raden om bedrukking aan te sluiten op een lange termijnvisie van de onderneming.Een winkelboogkarton kan u hier goed bij helpen

Wat voor promotie materiaal heb ik nodig?

Allereerst wil je natuurlijk dat de opening van je winkel opvalt. Bij een feetselijke opening van de winkel wilt u namelijk dat u zoveel mogelijk mensen aantrekt en een goede eerste indruk achter laat. Een winkelboogkarton is groot, opvallend en vooral aantrekkelijk voor uw klanten om op af te stappen. Sommige van deze winkelboogkartonnen kunt u al van een ruime afstand zien en vallen daardoor extra goed op onder het winkelende publiek. De bogen kunnen zo groot worden gemaakt als u zelf wilt en zijn erg goed aan te passen op uw wensen of behoeften.

Wat kun je met een arcade boog?

Arcade boog is een andere naam voor winkel boog. Deze bogen zie je  heel vaak bij grote evenementen zoals sportwedstrijden, opening van nieuwe grote winkels of andere gelegenheden. Dat is niet voor niks de bogen worden massaal ingezet omdat ze erg goed aan te passen zijn en er daardoor enorm veel mogelijkheden bestaan waar je uit kan kiezen. De hele boog kan ingericht worden met een logo of huisstijl, en je kunt er ook voor kiezen om enkele merken die je verkoopt uit te lichten op de boog. Het belangrijkste bij deze vorm van promotie is echter dat het aantrekkelijk uitziet, professioneel uitziet en de kwaliteit hoog is. Daarom is het ten zeerste aan te raden om bij deze soort promotie gebruik te maken van een professioneel en gespecialiseerd drukker.

 

https://endlessbranding.com/winkel-boog-karton/