Neelix
Image default
Bedrijven

Waar moet goede bedrijfskleding aan voldoen?

Wanneer je bedrijfskleding voor je weknemers wil aanschaffen, is dat vaak geen gemakkelijke opgave. Er is zoveel keus dat je er goed over na moet denken wat je precies wil hebben. Het aanschafproces kan een tijdje duren, voordat je precies weet welke kleding je wil hebben. Ook moet je besluiten of er een opdruk van je bedrijf op moet komen te staan of niet. Het moet bedrijfskleding zijn die niet alleen representatief is, maar waarbij ook het zichtbare personeel herkenbaar is. Werkkleding met een opdruk is een gratis reclame voor je bedrijf. Wanneer je bedrijfsjassen wil aanschaffen, moeten ze aansluiten bij de waarden van je bedrijf en functioneel zijn. Je kunt de jassen ook extra laten bedrukken met je bedrijfslogo.

De uitstraling van jouw bedrijf

Wanneer jouw medewerkers mooie en functionele bedrijfskleding van jouw bedrijf dragen en buiten de deur werkzaamheden verrichten, wordt er reclame gemaakt. Wanneer jouw werknemers bepaalde werkzaamheden in de natuur verrichten, dan wil je daarbij aangeven dat je voor het behoud van de natuur bent. Neem dan bedrijfskleding dat niet met de natuur vloekt. Zorg dat je geen plastic werkkleding aanschaft waarin je medewerkers rondlopen. De bedrijfskleding die je voor jouw medewerkers aanschaft, moet recyclebaar zijn. Op die manier werk je mee aan het behoud van de natuur. Voordat je de werkkleding aanschaft, is het belangrijk dat je weet waar het gemaakt wordt. Koop geen werkkleding uit landen waar nog kinderarbeid is, waardoor de kleding goedkoop is. Het zou een bijzonder slechte reclame voor je bedrijf zijn, wanneer er beelden via de media vertoond worden waarop te zien is dat jouw jassen uit de lageloonlanden komen. Dat moet je zien te voorkomen. Je kunt ook de werkkleding kopen, die in eigen land wordt gemaakt. Dan weet je zeker dat het zonder kinderarbeid is gemaakt. Je moet, voordat je de werkkleding aanschaft, kijken wat het doel is. Gaan de werknemers met klanten eten, dan moet het stijlvolle kleding zijn. Moet het werkkleding voor bijvoorbeeld een metselaar zijn, dan moet de kleding sterk zijn.

Werkkleding van het merk Hurricane

Wanneer je op zoek bent naar goede werkkleding uit eigen land, dan kun je Hurricane werkkleding aanschaffen. Ze hebben al meer dan 35 jaar ervaring op het bewerken van bedrijfskleding. Ze kunnen werkkleding voor de bouw leveren, maar ook sportkleding, kleding voor evenementen en voor de horeca. Je kunt de werkkleding blanco bestellen, maar ook laten borduren of bedrukken. Het voordeel om bij Hurricane bedrijfskleding aan te schaffen is dat je het op de website kunt bekijken of in de showroom in Harmelen. Je kunt je daar goed laten voorlichten over wat voor jouw bedrijf de beste kleding is voor jouw medewerkers. Zorg dat de werkkleding sterk en representatief is, zodat jouw werknemers er graag in rondlopen.