Neelix
Image default
Bedrijven

Ledlampen en bijbehorende service van Ledonline.nl

Een gedetailleerd lichtplan op maat voor LED food verlichting? Ledonline.nl kan het binnen een paar dagen voor je in orde maken. In het plan staat vermeld welke ledlampen voor jouw vers-winkel geschikt zijn en hoeveel armaturen je in totaal nodig zult hebben. In de voedselbranche is goede verlichting van essentieel belang. Klanten van een patisserie, groentewinkel, viszaak en bakkerij willen met eigen ogen zien dat ze verse producten kopen. Ze vinden hygiëne belangrijk. Vage, donkere hoekjes in de shop worden dan ook als zeer onprettig ervaren. Aangezien winkels op allerlei vlakken van elkaar verschillen – oppervlakte, indeling, stijl, aantal ramen – is niet één op één te zeggen welke ledlamp geschikt is. In zijn algemeenheid kunnen we led downlighters aanbevelen. Ze geven gericht, levensecht licht zodat aardbeien, gebakjes, croissants en kibbeling goed in het zicht liggen. Als je het versassortiment regelmatig verplaatst in de winkel, raden we kantelbare leds aan; je kunt ze alle mogelijke kanten op draaien en kantelen.

LED spots zijn ook prima. De afzonderlijke spots zijn naar voor en achter te plaatsen op de rail. Een exemplaar dat veel verkocht wordt door Ledonline.nl is de witte railspot Sofia. De lamp is 125 mm hoog en heeft een diameter van 106 mm. Het energieverbruik is 22W. De lichtopbrengst is 3000 en de Lumen / Watt verhouding is vastgesteld op 136. Een zuinige, duurzame lamp dus, waar je lang en veel plezier van zult hebben. Je hebt bij deze led overigens de keuze uit 3000K en 4000K. Deze Kelvinwaardes staan respectievelijk voor warm wit licht en natuurlijk wit licht. De lamp brandt zeker 50.000 uur -hij gaat jaren mee!- en je krijgt er 5 jaar garantie op.

We raden je aan zelf eens een kijkje te nemen op Ledonline.nl. Je vindt er veel eersteklas ledlampen en ook veel interessante informatie over de led-techniek en ledlampen. Als je online bent en iets wilt vragen, maak dan gebruik van de chat-mogelijkheid. De pop-up verschijnt vanzelf in beeld.

https://ledonline.nl/