Neelix
Image default
Bedrijven

Houten opzetranden voor een pallet nodig?

Heeft u houten opzetranden voor uw pallets nodig? Deze kunt u kopen in de webshop van Van Lohuizen Pallets GmbH! Voor houten opzetranden voor een pallet bent u bij ons dus aan het goede adres. De houten opzetranden kunnen op pallets geplaatst worden, zodat u het oppervlak daarvan kunt afsluiten. Dat stelt u in staat producten te beschermen die op de pallets vervoerd worden.

Daarnaast zorgt het er ook voor dat de producten bij elkaar gehouden worden. Zo verminderen houten opzetranden voor pallets het risico op schade. Onze pallet opzetranden zijn geschikt voor Euro pallets en hebben de afmeting van 1200mm x 800mm x 200mm. U kunt deze per stuk bestellen in welke hoeveelheid dan ook. De houten opzetranden voor pallets zijn volgens de ISPM-15 norm behandeld en zijn stapelbaar. Plaats gelijk uw bestelling!

Waarom houten opzetranden bestellen bij ons?

Met meer dan 15 jaar aan ervaring in de palletbranche beschikt Van Lohuizen Pallets GmbH over alle mogelijke kennis en expertise. Wij bieden een breed aanbod aan houten opzetranden voor pallets aan, zowel nieuw als gebruikt. Deze kunnen we ook voor u onderhouden of repareren. Door de houten opzetranden voor uw pallet te kopen bij ons geniet u van allerlei voordelen, zoals:

  • Enkel zakelijke bestellingen;
  • Geen verzendkosten betalen;
  • Prijzen exclusief btw (deze wordt verlegd);
  • Gratis een offerte binnen 2 uur ontvangen (op werkdagen tussen 08.00 uur en 17.00 uur);
  • Veilig betalen door middel van iDeal of een overboeking;
  • Levering binnen drie werkdagen uit eigen voorraad;

Houten pallet randen volgens de ISPM-15 norm

De nieuwe houten palletranden van Van Lohuizen Pallets zijn altijd volgens de ISPM-15 methode behandeld. Omdat de pallet opzetranden van hout zijn bestaat het risico dat er schadelijke organismen in leven. Deze kunnen zich gaan verspreiden, een ongewenst effect. De ISPM-15 behandel methode gaat dit tegen. Bij de behandeling wordt mogelijk aanwezig ongedierte namelijk gedood.

Daardoor zijn ISPM-15 behandelde houten opzetranden voor pallets geschikt voor export naar landen die deze standaard geaccepteerd hebben. U heeft dan namelijk geen fytosanitair certificaat of plantenpaspoort nodig. Wij adviseren geen eerder gebruikte houten opzetranden te gebruiken bij export naar het buitenland.

Ja, ik wil houten opzetranden voor een pallet kopen!

Als u houten opzetranden voor pallets nodig heeft kunt u deze direct bestellen via onze webshop. Heeft u vragen over de houten pallet randen of wilt u een offerte aanvragen? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze sales & logistics manager, Henk van Lohuizen. U kunt hem op werkdagen tussen 08.00 uur en 20.00 uur per telefoon bereiken via 06 – 111 485 83, of door middel van het contactformulier.

https://webshop.palletranden.com/