Neelix
Image default
Woning en Tuin

Compleet lichtplan met Inbouwspots led wit

Als je op zoek bent naar slimme verlichting dan heb je dat nu gevonden. Want wist je dat je met inbouwspots led wit een compleet lichtplan kunt maken dat andere verlichting overbodig maakt? Nou bij deze! In dit artikel vertellen we je er alles over. Want verlichting met inbouwlampen vanuit het plafond is niet alleen mooi en stijlvol, het is ook nog eens heel erg handig en slim. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder en ontdek hoe jij de verlichting in je huis naar een nieuw level kunt tillen. 

Bijna onzichtbare lichtpunten

Met inbouwspots led wit creëer je bijna onzichtbaar heel veel lichtpunten in een ruimte. De witte modellen vallen weg in het plafond en dat maakt ze stijlvol en subtiel. Zodra je het licht aanzet zie je een oase van licht van boven waarmee je allerlei delen van de ruimte kunt verlichten. Wil je alleen langs de randen van een kamer veel licht? Je kunt helemaal zelf bepalen waar jij de spots in het plafond bouwt en hoe je daarmee de kamer verlicht. Je kunt op plekken meer of minder spots plaatsen voor meer of minder lichtaccenten. Ze komen in elke ruimte van pas en ook op kantoor of in een winkel zijn ze ideaal als lichtgevers.

Inbouwspots led wit voor sfeer in elke kamer

Als je kiest voor inbouwspots led wit kun je naast vol licht ook sfeerverlichting maken. Door de spots op een dimmer aan te sluiten kun je kiezen voor elke lichtschakering die je fijn vindt. Ben je aan het werk dan zet je de dimmer vol open en als je klaar bent draai je de dimmer wat lager en is de kamer zo omgetoverd in een romantische ruimte waar je mooie gesprekken kunt hebben met je partner terwijl je geniet van een heerlijk glaasje wijn. In de slaapkamer kun je kasten goed verlichten zodat je altijd precies weet wat er in de kast hangt en de ruimte boven je bed kun je juist wat donkerder maken zodat je in alle rust kunt bijkomen van een drukke dag.

Altijd genoeg licht met inbouwspots

Met inbouwspots led wit heb je vanaf nu altijd genoeg licht. Want je kunt simpelweg zoveel lichtpunten maken als je zelf fijn vindt. Met elke lamp kun je een bepaalde oppervlakte verlichten en zo kun je precies berekenen hoeveel exemplaren je nodig hebt om een hele ruimte goed van licht te kunnen voorzien. Vind je het lastig om dat zelf te bepalen? Dan kun je altijd een expert vragen om je daarbij te helpen. Dat hoef je niet allemaal zelf te doen als je dat niet wilt.

Energiezuinig met inbouwspots led wit

Met inbouwspots led wit maak je ook nog eens een keuze die zuinig met energie omgaat. De led lampen verbruiken weinig energie, terwijl ze veel licht geven en lang meegaan. Zo hoef je geen zorgen te maken als je de verlichting regelmatig gebruikt omdat je veel thuis bent. Met deze oplossing ben je nog steeds blij met je energierekening.