Neelix
Image default
Aanbiedingen

Installeer barok spiegels thuis

Installeer barok spiegels thuis

Het is gemakkelijker gezegd dan gedaan om uw huis op topniveau in te richten. Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren zal je beslissingen nemen die in strijd zijn met het advies van toonaangevende binnenhuisarchitecten – hoewel daar niets mis mee is, zijn er bepaalde aspecten waar je op moet letten. Zo kan het bijvoorbeeld moeilijk zijn om te bepalen waar de passpiegels moet plaatsen. 

  • Hal

Helaas is de hal van je huis niet altijd gezegend met een overvloed aan ruimte. Dit betekent dat je er alles aan moet doen om de beschikbare ruimte optimaal te benutten. Het natuurlijke licht dat in dit deel van je huis binnenvalt, reflecteert vervolgens op uw nieuw geïnstalleerde passpiegel. Het gevolg hiervan is dat u een hal krijgt die veel groter aanvoelt dan in werkelijkheid het geval is.

  • Badkamer

Als je even nadenkt over de traditionele plaatsen waar barokspiegels en glasproducten te vinden zijn, is het eerste antwoord dat je te binnen schiet de badkamer. Wanneer je zich ’s ochtends klaarmaakt, wil je natuurlijk controleren of je uiterlijk onberispelijk is, zodat je de dag goed kunt beginnen. Hoewel je de passpiegel gewoon in de slaapkamer zou kunnen plaatsen, denken wij dat u meer uit uw investering haalt als u uw getinte spiegel boven de wastafel in de badkamer plaatst.

  • Tafels

Hoewel dit een wat minder conventionele manier is om barok spiegels in te zetten, vinden wij dat je het eens moet proberen. Als je bijvoorbeeld een sierlijke barok spiegel onder een set kaarsen plaatst, kan je het aanzicht van de kamer waarin deze zich bevindt volledig veranderen. Het creëren van een spiegeleffect is iets wat alle gerespecteerde interieurontwerpers proberen te doen, en nu kan je het zelf proberen. Wij raden u aan een passpiegel op maat te kopen, omdat je er dan zeker van kunt zijn dat hij past op de tafel die je momenteel bezit.

  • Woonkamer

Wanneer je een plan probeert op te stellen voor de inrichting van je woonkamer, is de kans groot dat je wilt dat deze het middelpunt van jou huis wordt. Dit betekent dat het een statement moet maken en visueel verbluffend moet zijn; om dit te verwezenlijken moet u gebruik maken van barokspiegels van hoge kwaliteit. Op voorwaarde dat je de hulp inroept van een eersteklas glasbedrijf, zal je zonder problemen een esthetisch aantrekkelijke wand kunnen creëren die de aandacht van je gasten trekt en regelmatig een glimlach op je gezicht tovert.
barok speigels