Neelix
Image default
Woning en Tuin

Op zoek naar een nieuwe its about RoMi hanglamp? Deens is een uitstekend adres!

Ferm Living, it’s about RoMi , Good&Mojo, House Doctor en HAY zijn zomaar wat merken die Deens vertegenwoordigt. Niet zomaar namen, want de lampen van deze labels hebben prachtige designs. Sommige zijn uitbundig en kleurrijk. Andere bescheiden en basic. We geven twee voorbeelden die deze uitersten illustreren. We beginnen met een Ferm Living tafellamp: de Vuelta. Deze lichtsculptuur in wit heeft de vorm van een boog. De strakke lamp is gemaakt van opaalglas. De ledlamp die erin zit geeft zacht licht af dat met de bijbehorende dimmer te regelen is. De metalen voet is afgewerkt met textiel om krassen op de tafel te voorkomen. Een echte eyecatcher is de multi-colour HKliving lantaarnlamp. De ronde kap is wit en heeft speelse accenten van beige, grijs en zwart. Deze hanglampen worden in een werkplaats in de bergen van Taiwan met de hand gemaakt door echte vakmensen. Zij gebruiken Makino-bamboe en stof. De schilderingen op de lamp zijn uniek en kunstzinnig. De franjes aan de onderkant maken dit exemplaar helemaal compleet.

Bedlampen, maar ook losse lamponderdelen als een lampvoet, een lampenkap en textielsnoeren met fitting zijn 24/7 leverbaar via Deens.nl. Als het om lampenvoeten gaat kunnen we HKliving aanraden. Wat vind jij van de off white aardwerk voet in retro stijl? Het brede middengedeelte en de twee handels stralen een en al vrolijkheid en zorgeloosheid uit. Is zwart meer jouw kleur? Deze hippe tafellamp is er ook in zwart. Een andere optie is de Hexagon. Inderdaad, een regelmatige zeshoek. Hij is gemaakt van natuurlijk zwart marmer met her en der witte accenten. De afmetingen zijn 7,5 cm bij 7,5 cm bij 29 cm.

Tot slot wijzen we je op de textielsnoeren met fitting die Deens in de aanbieding heeft. Een drie meter lang, zwart snoer van House Doctor bijvoorbeeld met een E27 fitting. Of een jute lichtsnoer met zwarte fitting van Madam Stolz. Laatstgenoemde is ook drie meter lang en heeft een trekkoord waarmee je de lamp aan- en uitdoet.

https://www.deens.nl