Neelix
Image default
Sport

Trainingshesjes voor op het voetbalveld

Als er getraind moet worden horen daar altijd trainingshesjes bij. De rol daarvan moet zeker op waarde worden geschat. Bij voetbaltrainingen zijn uiteraard ballen nodig, want zonder die speeltuigen kan er helemaal niet gevoetbald worden. Er is echter meer nodig. Naast ballen doen ook hesjes, pionnen en doelen ertoe. Dat wordt weleens onderschat, maar duidelijk is dat trainingshesjes er echt bij houden. Iedere coach of trainer zal dat absoluut beamen. Ze zijn nodig om een training op een doordeweekse avond echt tot een succes te maken. Zonder deze hulpmiddelen wordt het een erg lastig verhaal en zal er minde goed gespeeld kunnen worden. 

Het nut van hesjes 

Het nut van trainingshesjes is duidelijk. Ze zijn ervoor om teams van elkaar te onderscheiden. Door bijvoorbeeld zes spelers een geel hesje te geven en zes andere spelers rode trainingshesjes, kunnen er teams gemaakt worden. Op die manier is het een stuk makkelijker om de spelers te onderscheiden en dus te zien wie er bij de spelers horen. Op die manier kan er net als in het weekend tegen een tegenstander met een compleet ander tenue goed worden gespeeld. Het maakt de trainingen een stuk prettiger en gemakkelijker. Niet alleen voor de spelers, maar ook voor de trainers of spelers die bij de sessie zijn.

Verschillende kleuren 

De trainer is uiteraard de persoon die de trainingshesjes uitdeelt en de teams. Hij bepaalt wie er bij elkaar horen. Bij het selecteren en bestellen van de trainingshesjes is het ook aan hem om te kiezen welke kleuren er worden aangeschaft. Daarin is er ruime keuze te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan geel, oranje, rood, blauw of groen. Het hangt er maar net vanaf wat de trainers en de spelers het prettigst vinden. Het draagt in ieder geval allemaal bij aan een goede training.