Neelix
Image default
Dienstverlening

24/7 online een prachtig naambord te bestellen bij Naambordkopen.nl

Strak vormgegeven naamplaatjes die op de brievenbus passen, vrolijke emaille huisnummers voor bij de voordeur en een ambachtelijk uithangbord naast de entree van uw bedrijf: dit en veel meer is 24/7 te bestellen op Naambordkopen.nl.

Veelzijdige webshop met uitstekende service en garantievoorwaarden

Naambordkopen.nl is misschien wel de meest veelzijdige huisnummer- en naamplaten webshop van ons land. De prijzen zijn zeer schappelijk. De service is uitstekend, evenals de garantievoorwaarden. U kunt er onder meer de volgende borden kopen: een cottage naambord, een plaat van glas, een plaatje van kunststof en een houten bordje met naam en huisnummer. Het aanbod houten borden is onderverdeeld in:

-houten naamborden handgeschilderd;
-houten naamplaatjes gegraveerd;
-houten naamborden Engelse style;
-houten naamborden hangmodellen;
-schorsdelen;
-speciale modellen.

De houten schorsdelen zijn leverbaar in diverse afmetingen: 31 bij 37 cm, 60 bij 25 cm, 70 bij 25 cm, 80 bij 25 cm, 90 bij 25 cm en 100 bij 25 cm. Staat de maat die u zoekt er niet tussen? U kunt het Naambordkopen.nl-team benaderen en laten weten hoe groot of klein het bord mag worden. Alle schorsdeel-platen worden met de hand beschilderd in een door u uitgekozen kleur. Enkele opties zijn blauw, groen, geel, rood, zilver, goud, zwart en wit. En dan het lettertype. Ook dat mag u bepalen. Statig, sierlijk en vrolijk: het is allemaal mogelijk!

Een naambord van leisteen is altijd uniek

Een categorie die we ook graag toelichten, is leisteen naamborden. Leisteen is een veelzijdig product. U kent het vast van toepassingen als:

-dakbedekking;
-schrijfplankjes en bijbehorende schrijfstiften;
-onderplaten voor biljarttafels.

In het verleden werd leisteen gebruikt als wapenuitrusting. Zo droegen de First Nations stammen in Canada leistenen harnassen. Het harnas werd onder de kleding gedragen en diende als bescherming tegen pijlen en speren.

Naamplaten van leisteen zijn stuk voor stuk uniek door de steeds wisselende structuur. De naam en het huisnummer worden met een speciale lasertechniek op het bord aangebracht. Een naamplaat van leisteen is duurzaam en heeft een nette uitstraling. Het onderhoud is eenvoudig; af en toe met een natte doek over de plaat gaan, is voldoende. 

 

https://naambordkopen.nl/

Gerelateerde artikelen

Met het vertaalbureau Breda krijg je een goede vertaling

Prachtige aardetinten Douglas Jones tegels voor in uw woning

TENS; voor het verminderen van acute en chronische pijn