Neelix
Image default
Dienstverlening

Zorgverzekering 2019 kiezen

Een zorgverzekering kiezen doet u niet zomaar. Niet elke zorgverzekeraar biedt de verzekering en de service die u verwacht. Het liefst bent u goed verzekerd tegen een betaalbare premie. Daarbij is het prettig als uw zorgverzekeraar een goed bereikbare klantenservice biedt, zodat u altijd terecht kunt met vragen. Bij Salland bent u wat dit betreft aan het juiste adres. Wij investeren in de kwaliteit van de zorg, maar houden onze premie scherp. Daarbij hanteren we een persoonlijke aanpak, zowel naar onze klanten toe, als naar de zorgverleners waarmee wij afspraken maken. 

Salland basispakket 

Salland is als regionale zorgverzekeraar actief in verschillende gemeenten in Gelderland en Overijssel. In deze regio hebben wij persoonlijk contact met zorgverleners, om afspraken te maken over de kwaliteit en kosten van de zorg. De premie die u betaalt voor uw Salland basispakket zorgverzekering , investeren we grotendeels in de zorg. Salland is niet gericht op het maken van winst, waardoor u profiteert van goede zorg tegen een scherpe premie. Het basispakket kunt u bij ons uitbreiden met vijf verschillende aanvullende verzekeringen. Ook bieden we de keuze uit drie losse tandartsverzekeringen. Zo kunt u uw zorgverzekering helemaal aanpassen aan uw zorgbehoeften.

De juiste zorg vinden

Met Salland bent u goed verzekerd, maar dan is het ook nog belangrijk om de juiste zorg te vinden. Het liefst wilt u dit natuurlijk bij u in de buurt. Het kan lastig zijn om zelf uit al het zorgaanbod een zorgaanbieder te kiezen die de gewenste zorg kan verlenen. Daarom heeft Salland een ZorgAdvies team voor u klaar staan. Hiermee kunt u contact opnemen als u er zelf niet uitkomt, of als u vragen heeft over andere zaken die met zorg te maken hebben. Ook onze Zorgzoeker is een handig hulpmiddel om een overzicht te krijgen van de zorgverleners bij u in de buurt.

https://www.salland.nl/