Neelix
Image default
Dienstverlening

Frigo Group Transport: Certificering, landen en specialisaties

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw wegtransport in Nederland? Dan is Frigo Group Transport de juiste keuze voor u. Met hun ISO 9001-certificering hebben zij bewezen te voldoen aan de hoogste internationale normen op het gebied van kwaliteit. Dit betekent dat zij een goed werkend kwaliteitsmanagementsysteem hanteren en voortdurend streven naar verbetering van hun dienstverlening. Maar dat is niet alles. Frigo Group Transport is ook gespecialiseerd in diepvriestransport en bedient verschillende landen, waaronder Nederland, Frankrijk, België, Spanje en Luxemburg, voor palletvervoer. Met maatwerkoplossingen vanuit hun warehouse of vrieshuis zorgen zij ervoor dat uw goederen in goede handen zijn. Lees verder om meer te weten te komen over de diensten en specialisaties van Frigo Group Transport.

Welke certificering heeft Frigo Group Transport?

Frigo Group Transport heeft de ISO 9001-certificering behaald. Deze certificering bevestigt dat het bedrijf voldoet aan de internationale normen op het gebied van kwaliteit. Het toont aan dat Frigo Group Transport een goed werkend kwaliteitsmanagementsysteem heeft geïmplementeerd en dat zij continu streeft naar verbetering van haar dienstverlening op het gebied van wegtransport in Nederland.

De certificering is van groot belang voor Frigo Group Transport, omdat het aantoont dat zij voldoet aan de hoge standaarden die gelden in de logistieke sector, met name in het wegtransport in Nederland. Het biedt klanten de zekerheid dat hun goederen in goede handen zijn en dat zij kunnen vertrouwen op een betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige service op het gebied van wegtransport in Nederland. Met de ISO 9001-certificering laat Frigo Group Transport zien dat zij zich inzet voor klanttevredenheid en het leveren van kwaliteit in al haar diensten.

Frigo Group & palletvervoer

Frigo Group bedient verschillende landen voor palletvervoer, waaronder Nederland, Frankrijk, België, Spanje en Luxemburg. Ze zijn gespecialiseerd alle facetten van wegtransport, met name in diepvriestransport en bieden maatwerkoplossingen vanuit hun warehouse of vrieshuis. Ze kunnen orderpicken voor de samenstelling van bonte pallets en leveren ook uit op palletniveau, doosniveau of consumenteneenheid. Tijdens het palletvervoer van diepvriesproducten maken ze gebruik van track and trace om de zendingen te volgen. Frigo Group verzorgt ook Full Truck Loads en groupage mogelijkheden voor palletvervoer naar landen zoals Benelux, Spanje, Duitsland, Frankrijk, Italië, Hongarije en Zwitserland. Ze bundelen pallets om lagere kosten te kunnen bieden. Daarnaast kunnen ze goederen op houten pallets overzetten naar plastic pallets of andere palletmaten en -hoogtes. Ze streven altijd naar lage transportkosten per eenheid en maken gebruik van hun eigen vrachtauto’s en Nederlandstalige chauffeurs.

Wat is het verschil tussen vriestransport en koeltransport?

Vriestransport en koeltransport zijn beide vormen van transport die worden gebruikt om bederfelijke goederen te vervoeren, maar er is een belangrijk verschil tussen de twee. Vriestransport wordt gebruikt om goederen op een zeer lage temperatuur te vervoeren, vaak bij temperaturen onder het vriespunt. Dit type transport wordt voornamelijk gebruikt voor producten die bevroren moeten blijven, zoals ijs, bevroren voedsel en medicijnen die op lage temperaturen moeten worden bewaard.

Koeltransport daarentegen wordt gebruikt om goederen op een gekoelde temperatuur te vervoeren, meestal tussen de 2 en 8 graden Celsius. Dit type transport is geschikt voor bederfelijke goederen zoals verse groenten, fruit, zuivelproducten en vleeswaren.

Het belangrijkste verschil tussen vriestransport en koeltransport ligt dus in de temperatuur waarbij de goederen worden vervoerd. Bij vriestransport is de temperatuur lager dan het vriespunt, terwijl bij koeltransport de temperatuur boven het vriespunt blijft maar nog steeds gekoeld is om de kwaliteit en houdbaarheid van de goederen te behouden.

https://www.frigogroup.com/nl