Neelix
Image default
Dienstverlening

Stel een dakreparatie niet uit, bel De Dakmakers!

Een dakreparatie moet je nooit te lang uitstellen. Bel daarom meteen De Dakmakers wanneer het platte dak van jouw woning of bedrijf schade opgelopen heeft. Wacht je toch langer met het laten repareren van de schade, dan loop je kans dat de reparatie hogere kosten met zich mee gaat brengen. Vooral lekkages kunnen in korte tijd grote schade aan het dak veroorzaken. In sommige gevallen is het dan zelfs nodig om de gehele dakbedekking te vervangen, omdat er veel vocht in het dak is getrokken.

Onze specialisten van De Dakmakers komen snel de schade aan het dak opnemen. Als de schade duidelijk is bespreken we de beste oplossing voor herstel. Wanneer alles overlegd is wordt de schade direct gerepareerd door onze dakmakers.

Bij ons ben je verzekerd van topkwaliteit en een uitstekende service. Wij zijn al meer dan dertig jaar werkzaam in de dakdekkersbranche en hebben hierdoor alle kennis van zaken. Door deze tientallen jaren aan ervaring zijn er voor ons geen geheimen meer wat betreft platte en licht helende daken. We kunnen je dan ook alles vertellen over platte daken. Sterker nog, dat doen we graag. Wij zijn namelijk van mening dat je goede kennis niet voor jezelf moet houden, maar juist moet overbrengen naar de klant. Wij zoeken vanzelfsprekend altijd naar de beste oplossing voor het dak en voor de klant.

Goed onderhoud voorkomt problemen

Niets is belangrijker dan het goed onderhouden van een plat dak. Platte daken hebben veel voordelen en mogelijkheden, maar ze hebben daarnaast ook best wat te verduren. Het Nederlandse klimaat is er namelijk eentje met veel temperatuurschommelingen. Het is daarom van belang om goed dak onderhoud te laten plegen. Hiermee kunnen scheuren in de dakbedekking en lekkages voorkomen worden.

Bij ons kan je een dak onderhoudscontract afsluiten. Wij houden in de gaten wanneer het tijd is voor de controle. Wanneer we langskomen inspecteren wij het hele dak, lopen de dakbedekking na op scheurtjes en kiertjes, maken de afvoeren weer leeg en ontdoen het dak van blad en mos. Wanneer er iets gerepareerd moet worden doen we dit direct.

Na ons bezoek kan het dak er zeker weer een jaar tegenaan!

 

https://www.dakmakers.nl/