Neelix
Image default
Dienstverlening

Kewodak, al ruim 30 jaar actief en gespecialiseerd in dakdekken

Wanneer u een dakdekker in Den Haag zoekt kunt u dakdekkersbedrijf Kewodak inschakelen. Wij zijn al meer dan 30 jaar actief als bedrijf en onze specialisatie ligt bij platte daken. Onze thuishaven is Alphen aan den Rijn, hier zijn wij met het bedrijf gevestigd. We hebben een ruim werkgebied, waar Den Haag en omgeving ook onder valt. U kunt ons ook in Noord-Holland, de gehele Randstad en ’t Groene Hart tegenkomen. Maar ook klanten die buiten dit gebied wonen brengen wij graag een bezoek.

Als het om een dak gaat wil je natuurlijk dat alles goed in orde is. Daarom kunt u ons inschakelen om periodiek onderhoud aan uw platte dak te plegen. Wij houden bij wanneer uw dak weer een onderhoudsbeurt nodig heeft, u heeft er dus zelf geen omkijken meer naar. Tijdens een onderhoudsbeurt checken we de conditie van het gehele dak, bekijken we of de dakbedekking overal nog goed aansluit en maken we het dak schoon en vrij van mos en bladeren. Kleine reparaties voeren we meteen uit. Wanneer we klaar zijn ontvangt u van ons een overzicht over de conditie van het dak. En als er tussendoor niks geks gebeurt met uw dak ziet u ons over een jaartje weer terug.

Schakel bij schade een dakspecialist in

Wanneer u schade aan uw dak geconstateerd heeft, is het belangrijk dat uw dak zo snel mogelijk door een dakspecialist bekeken wordt. Wanneer er niet snel naar uw dak gekeken wordt kan er vocht in het dak trekken. Dit vergroot de kans dat het gehele dak vervangen moet worden aanzienlijk.

Als u ons belt zijn we snel ter plekke en kunnen we de schade aan uw dak herstellen. U kunt weer snel genieten van een gezond en bovenal droog dak boven uw hoofd.

Door onze opgedane kennis in de afgelopen 30 jaar hebben wij een leidende positie op het gebied van dakreparatie, dakonderhoud en dakreparatie. Wij leveren het beste werk, vakkennis en garantie.

Wij staan voor u klaar en bedenken samen met u de beste oplossing voor uw dak!

https://www.kewodak.nl/