Neelix
Image default
Dienstverlening

Prachtige aardetinten Douglas Jones tegels voor in uw woning

Met Douglas Jones tegels creëert u een luxueuze uitstraling en warme sfeer in de desbetreffende ruimte in uw huis. Deze tegels koopt u bij de tegelzaak Fravo Tegels in Dordrecht. De tegels van Douglas Jones worden in Spanje gemaakt, door de Porcelanosa-groep, waardoor u deze tegels weinig tegenkomt in Nederland. Wilt u uw wanden opnieuw bekleden of bent u toe aan een nieuwe vloer? Dat kan beide met de Douglas Jones tegels. Deze brengt u zelf aan op de muren en vloeren of maak gebruik van de diensten van deze tegelshowroom. De specialisten slopen uw vloer en leggen daarna zeer vakkundig de nieuwe tegels neer.

Kies tegels in mooie kleuren en laat ook een vloerverwarming leggen

Het fijne van de tegels die u kunt kopen in Dordrecht, is dat ze beschikbaar zijn in vele aardetinten. De kleuren passen in ieders interieur, waardoor de Douglas Jones tegels ook goed tot hun recht komen in uw woning. Bij Fravo Tegels kunt u, naast tegels, ook voor vloerverwarming kiezen. De specialisten van deze tegelzaak leggen vloerverwarming als hoofd- of bijverwarming aan en frezen of beugelen de verwarming. Alle materialen waarmee de experts werken, zijn gecertificeerd en vallen onder garanties. Zo kiest u met een gerust hart voor deze dienst. Met een vloerverwarming is uw vloer altijd lekker warm, waardoor u het ook op zeer koude dagen fijn heeft in huis.

Maak een afspraak en ontvang eerlijk advies

Breng een bezoek aan Fravo Tegels in Dordrecht en ontvang eerlijk en oprecht advies van de medewerkers van deze tegelshowroom. Zij laten u graag de gewenste Douglas Jones tegels zien in allerlei kleuren en sferen, zodat u een totaalbeeld heeft van hoe deze tegels er in u huis uitzien. Ook tegels van andere merken bekijkt u gemakkelijk in deze tegelzaak. Als u vragen heeft over de tegels of graag een offerte ontvangt, neem dan contact op met de klantenservice van de showroom.