Neelix
Image default
Beauty en verzorging

Verschillende behandelingen voor huidverstrakking- en versteviging

Naarmate we ouder worden verandert onze huid. Fijne lijntjes en rimpels worden zichtbaar, de textuur van de huid wordt grover en de elasticiteit van de huid vermindert. Met als gevolg dat de huid slapper wordt. Het verslappen van de huid kan ervoor zorgen dat u een droef gezicht krijgt, wat voor veel mensen niet gewenst is. De oplossing voor dit probleem is huidverstrakking met behulp van de nieuwste IPL technieken en laser technieken. Deze zeer effectieve behandeling kunt u laten uitvoeren door de laser specialisten van Van Lennep Kliniek.

Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van een combinatiemethode, dat wil zeggen dat tijdens de behandeling de huid met zowel de IPL techniek als met de laser techniek wordt behandelt. Met IPL worden de kleine ondiepe rimpels behandelt. De grote en diepe rimpels worden met de Accent laser behandelt. Door de combinatie van deze twee technieken wordt er een prachtig resultaat behaald.

De behandeling voor huidverstrakking is uitermate veilig. Alle apparatuur die bij Van Lennep Kliniek wordt gebruikt heeft een FDA keurmerk en is zeer lang getest. Voor een perfect resultaat zijn meestal vier tot zes behandelingen nodig. Na de eerste behandeling zult u al een forse verbetering waarnemen. Tussen iedere behandeling moet minimaal één week de tijd zitten. Er mag ook een langere periode tussen de behandelingen zitten. Behandeling met een laser is pijnloos. Tijdens de behandeling zal de huid warm aanvoelen omdat deze door de laser wordt opgewarmd. Een behandeling heeft de duur van dertig minuten. Na de behandeling kunt u meteen alles weer doen, er is geen sprake van een herstelperiode. Na de behandelingen kunt u genieten van een langdurig resultaat.

Profhilo behandeling

Een andere manier om de huid strakker te maken en te verjongen is met de Profhilo behandeling. Deze nieuwe techniek wordt ook door de specialisten van Van Lennep Kliniek uitgevoerd. U ziet er, na een Profhilo behandeling, direct frisser en jonger uit. De huid wordt direct strakker door hyaluronzuur, de werkzame stof van deze behandeling. Een behandeling met Profhilo zorgt puur voor huidversteviging en heeft een bewezen resultaat.

https://www.vanlennepkliniek.nl/