Neelix
Image default
Dienstverlening

PDArepair: een vertrouwd adres voor schermreparaties

Een smartphone is tegenwoordig door de meeste mensen niet meer weg te denken uit hun leven. We internetten, volgen het nieuws, kijken korte filmpjes of hele series, blijven in contact met onze dierbaren. Kortom, ons hele leven draait tegenwoordig om onze smartphone. We willen de beste en snelste toestellen en het is uiteraard belangrijk dat ze goed werken.

Maar wat als je je smartphone hebt laten vallen, precies op die harde badkamer- of keukenvloer of buiten op de stoeptegels? En als gevolg door de val een lelijke grote barst in je scherm of een geheel kapot scherm? Dan kom je snel naar PDArepair! Wij verzorgen een snelle scherm reparatie in Breda, binnen een half uurtje zit er weer een prachtig nieuw scherm op je telefoon.

Natuurlijk maken we niet alleen schermen van smartphones voor je. Ook het scherm van je iPad of laptop kan je door ons laten maken.

Van maandag tot en met zaterdag kan je bij ons bedrijf aan de Neerloopweg in Breda binnenlopen. Bij ons ben je verzekerd van een snelle, goede en kundige reparatie. Met een bestaan van meer dan 20 jaar lopen we al een tijdje mee en hebben we zeer veel ervaring in het vervangen van schermen van diverse devices. Je kunt jouw geliefde smartphone dus prima aan ons toevertrouwen. En zoals gezegd, je ziet hem heel snel weer terug. Tijdens de reparatie kan je een kopje koffie of thee bij ons pakken, een boekje of tijdschrift lezen of even een wandelingetje maken.

Binnen een half uur jouw toestel weer op volle sterkte

Een gebarsten scherm is iets dat tegenwoordig vaak voorkomt. Maar ook een traag werkende batterij zien we tegenwoordig zeer regelmatig. Dat is ook niet zo gek, met al dat internetten, series kijken en scrollen op social media vragen we natuurlijk best veel van onze telefoons.

Is je toestel nog helemaal in orde, ben je er nog tevreden mee en vind je het zonde om een nieuw toestel aan te schaffen, maar is die trage batterij wel een vervelend dingetje voor je? Laat jouw telefoon batterij vervangen door ons! Ook dit klusje hebben we binnen een half uurtje gepiept. Jij hebt dus lekker snel weer een telefoon met volle capaciteit.

Voor alle reparaties gebruiken wij originele onderdelen van jouw device.

https://pdarepair.nl/