Neelix
Image default
Bedrijven

Overstappen op een nieuw personeelsplanning systeem

Overstappen op een nieuw personeelsplanning systeem is een hele stap. Je bent gewend zaken op een bepaalde manier te doen in programma’s waar je al jaren vertrouwd mee bent. Toch is een switch naar Shiftbase het overwegen waard. Niet alleen werk je voortaan op één plek, alles wordt online bewaard. Oftewel je hebt 24/7 toegang waar je je ook bevindt.

Wat zijn functionaliteiten die in Shiftbase zijn geïntegreerd? Er is een drietal basistools.

  1. Personeelsplanning
  2. urenregistratie personeel
  3. verlofregistratie

Aanvullend biedt Shiftbase software de mogelijkheid om nieuwsberichten te versturen, rapportages op te vragen en koppelingen te maken met andere applicaties.

Een link met salarissoftware als Connexie, e-UUR, Exact, Loket.nl en Nmbrs is zo gemaakt.

De volgende standaard gegevens zijn op ieder gewenst moment op te vragen:

– afwezigheid;

– beschikbaarheid;

– gewerkte uren;

– medewerkers;

– omzet;

– payroll;

– plus- en min-uren;

– rooster versus uren.

Het overzicht dat je te zien krijgt, is real-time en je kunt het exporteren als Excel- en CSV-document. Door bepaalde filters aan te zetten krijg je gedetailleerd inzicht.

Nieuwsflitsen zijn per locatie te plaatsen. Door middel van een pushbericht breng je medewerkers op de hoogte. Het nieuws kun je aanvullen met een document / foto / video.  De ontvangers kunnen direct op het bericht reageren.

Ben je enthousiast? Je wilt vast weten wat voor kostenplaatje erbij hoort. Er zijn twee mogelijkheden. Het starterspakket is speciaal ontworpen voor kleine ondernemingen met maximaal 5 afdelingen. Wat aantal medewerkers betreft, is er in principe geen bovengrens. En dit geldt ook voor het aantal teams. Het pakket is multi language. De Shiftbase app is geschikt voor iPhone en Android. Per gebruiker betaal je € 2,75 (exclusief btw) per maand. Voor 1 euro meer krijg je het premium pakket. Hierbij geldt geen maximum voor divisies, groepen en personeelsleden. Extra is de toegang tot API en de mogelijkheid van vrije velden. Het staat je natuurlijk ook vrij om te kiezen voor de gratis versie van Shiftbase. Bedenk wel dat je dan alleen toegang hebt tot de basisfuncties.

https://www.shiftbase.com/nl