Neelix
Image default
Beauty en verzorging

Lichaamsgebieden die het beste zijn voor cryolipolyse

Door je vet te bevriezen en te vernietigen, kun je met de Cryolipolyse-procedure (CoolSculpting) een slanker figuur krijgen omdat het vet geleidelijk uit je systeem wordt verdreven. Onthoud dat hoewel de procedure voor iedereen hetzelfde is, het lichaamsgebied voor CoolSculpting zal variëren, afhankelijk van de individuele lichaamsbouw. Laten we de beste lichaamsgebieden verkennen die het beste zijn voor cryolipolyse.

Dijen

Vet bij de dijen kan bijzonder moeilijk te verwijderen zijn, maar CoolSculpting werkt goed op zowel de buitenkant als de binnenkant van de dijen, ondanks het feit dat ze enorm van elkaar verschillen. Over het algemeen is het eenvoudiger om vet onder de huid op de binnenkant van de dijen te knijpen en te voelen. Hoewel de “zadeltassen” aan de buitenkant van de dijen moeilijker samen te brengen zijn, zijn ze meestal nog steeds samengesteld uit het juiste weefsel voor CoolSculpting-behandeling.

De buik

Aangezien de buik een van de gebieden is waar vet het vaakst wordt opgeslagen, kan het bijzonder uitdagend zijn om deze met een dieet en lichaamsbeweging te behandelen. Vanwege de verbluffende resultaten is dit ook het gebied waar CoolSculpting het meest voor wordt ingezet.

Bovenste deel van de armen

Het is vrij onwaarschijnlijk dat het type vetweefsel dat aan je armen hangt het soort is dat CoolSculpting kan behandelen als je een extra, wiebelige of slappe huid hebt. Rond de bovenarmen, waar het vet luchtiger en luchtiger is, levert CoolSculpting echter uitstekende resultaten op.

Vet aan de achterkant van het lichaam

Voor het behandelen van vet op specifieke plekken op de rug is Coolsculpting bijzonder succesvol. De gebieden van de onderrug die zich uitstrekken vanaf de lovehandles, het zijvet van de middenrug en het vet van de “bh-bolling” onder de beha-lijn zijn de drie meest behandelde gebieden.

De billen

CoolSculpting is een efficiënte manier om vetzakken onder de billen kwijt te raken. Dit gebied wordt tijdens het proces gladgestreken, zodat het de rest van je been onder je billen volgt.

Onderkin

CoolSculpting werkt vrij effectief op vet onder de kin. Om het vetkussentje direct onder de kin nauwkeurig en veilig aan te pakken, is er een miniatuur CoolSculpting-applicator gemaakt.