Neelix
Image default
Beauty en verzorging

Vollere wimpers met wimperextensions bij salon Enschede

Volle wimpers geven je gezicht een mooie uitstraling. Het zorgt ervoor dat je ogen nog beter uitkomen en dat is wat vrouwen graag willen. Je hebt niet altijd het geluk dat je lange en volle wimpers van nature hebt gekregen. Maar ook voor die mensen is het mogelijk om volle en lange wimpers te hebben. Door wimperextensions in Enschede de laten zetten, geef je jouw wimpers een boost! 

Dierproefvrije producten

De wimperextensions die worden gezet in Enschede zijn compleet geproduceerd met produceren die dierproefvrij zijn. Ook zijn de producten, net als de trend van tegenwoordig, vegan. De producten zijn allemaal afkomstig uit Europese landen en zijn biologisch verantwoord. Zo weet je dat je geen verkeerde producten laat aanbrengen als je wimperextensions laat zetten bij de salon in Enschede. Naast dat alle producten verantwoord zijn, zijn ook de technieken die worden toegepast bij de wimperextensions salon in Enschede van een hoog niveau. Meestal worden wimperextensions kant en klaar gemaakt alvorens deze boven het oog worden geplaatst. De wimper extensions die worden geplaatst in Enschede worden daarentegen haar voor haar aangebracht wat zorgt voor een natuurlijke look. Doordat het bij de salon in Enschede op een precieze manier wordt uitgevoerd ben je ervan verzekerd dat de wimperextensions goed zullen blijven zitten en niet tegen elkaar aan zullen gaan plakken. 

Coating

Ook wordt er een bepaalde coating op de wimperextensions aangebracht bij de salon in Enschede. Door middel van die coating blijven de wimperextensions goed zitten en ook mooi glanzend. De wimperextensions kunnen op deze manier niet beschadigen. De coating, is net als de producten van de wimperextensions in Enschede niet schadelijk voor de huid van de persoon die de wimperextensions in Enschede laat zetten. De wimperextensions worden zo goed gezet dat ze bijna niet te onderscheiden zijn van gewone wimpers, wat zorgt voor een natuurlijke uitstraling van het gezicht.