Neelix
Image default
Tuin en buitenleven

Wilt u een zwembad tuin inbouw laten aanleggen?

Wilt u een zwembad tuin inbouw aanleggen? Dan bent u bij ons op de juiste plaats. Wij zijn marktleider in technologisch geavanceerde, stijlvolle zwembaden en kunnen u helpen met een zwembad tuin inbouw aanleggen.

Waarom kies je voor ons?

Denkt u erover na om een buitenzwembad te laten aanleggen? Wij zijn marktleider in technologisch geavanceerde zwembaden en kunnen u helpen met een hoog kwalitatief zwembad tuin inbouw aanleggen. Wij beschikken over fabrieken door heel de wereld waar we meer dan 10.000 binnen- en buitenzwembaden per jaar produceren. Ons aanbod bestaat uit diverse modellen in verschillende kleuren met maar liefst 20 jaar garantie op waterdichtheid en 10 jaar garantie op osmose en kleurechtheid. Zo heeft u een duurzame aankoop gegarandeerd als u kiest voor een zwembad tuin inbouw.

De hoogste kwaliteitsnormen

Wanneer u een zwembad in de tuin laat aanleggen met een zwembad tuin inbouw pakket, wilt u er het liefst lang en zorgeloos van genieten. Daarom worden onze zwembaden vervaardigd van verschillende lagen keramisch composiet. Die leggen de basis voor kleurechtheid, chemische weerstand, krasbestendigheid, bescherming tegen veroudering en afsluiting van grond en grondwater. En door uitstekende isolatie ontstaat er tevens een lager energieverbruik. Hierdoor bespaart u op uw energiekosten. Ook wordt een zwembad tuin inbouw door deskundige projectadviseurs en bouwkundig adviseurs gelegd. Deze mensen denken mee over een passend zwembad voor uw tuin, eventueel opgenomen in een compleet tuinplan. Vervolgens wordt uw buitenzwembad middels een zwembad tuin inbouw pakket in een korte periode door goed opgeleide monteurs vakkundig aangelegd. Zo geniet u in no time van zorgeloos zwemplezier. Heeft u nog vragen over onze producten of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek. U kunt contact opnemen via de website voor een aanvraag voor een zwembad tuin inbouw.